Samsung laserskrivere - konfigurere en adressebok ved hjelp av SyncThru™-webtjenesten

Dette dokumentet gir informasjon om hvordan du oppretter og administrerer adresser i kategorier i skriverens minne ved hjelp av SyncThru™-webtjenesten, et nettbasert program som er tilgjengelig for Samsung-skrivere.
Følg denne fremgangsmåten for å konfigurere kontaktene i adresseboken:
Skrivere som støttes
Dette dokumentet gjelder for følgende skrivere:
  • Samsung MFP SL-K3250
  • Samsung MFP SL-K3300
  • Samsung MultiXpress Color MFP SL-X3220
  • Samsung MultiXpress Color MFP SL-X3280
  • Samsung MultiXpress MFP SL-K4250
  • Samsung MultiXpress MFP SL-K4300
  • Samsung MultiXpress MFP SL-K4350
  • Samsung Color MFP SL-X4220
  • Samsung Color MFP SL-X4250
  • Samsung Color MFP SL-X4300
Trinn 5: Administrer gruppeadresser i adresseboken
Logg på SyncThru™-webtjenesten, og følg deretter disse trinnene for å administrere gruppeadresser:
  1. Opprette og lagre en gruppeadresse.
    1. Klikk på Adressebok, og velg Gruppe.
    2. Klikk på Legg til gruppe, og skriv deretter inn et navn på gruppen som skal legges til i Gruppenavn.
        merknad:
      Hvis du vil legge til individuelle adresser i gruppeadressene du opprettet, merker du av for Legg til individuelle adresser etter at denne gruppen er opprettet.
      ELLER
      Hvis du vil legge til individuelle adresser senere, klikker du på Gruppedetaljer
    3. Klikk på Bruk.
    4. Merk av for adressene du vil legge til Adressebok for gruppe fra Individuell adressebok.
    5. Klikk på pilen i midten for å legge til de valgte adressene i Adressebok for gruppe.
    6. Klikk på Bruk.
  2. Redigere en adressegruppe.
    1. Klikk på Adressebok, og velg deretter Gruppe/ ELLER Grupper.
    2. Merk av for gruppeadressen du vil redigere, og klikk på Rediger gruppe.
    3. Endre gruppeadresseinformasjonen, og klikk deretter på Bruk.
        merknad:
      Klikk på Angre for å slette all informasjon som er angitt.
      Klikk på Avbryt for å lukke Rediger-vinduet uten å lagre noen endringer.
  3. Slette en adressegruppe (valgfritt)
    1. Klikk på Adressebok, og velg deretter Gruppe ELLER Grupper.
    2. Merk av for gruppene du vil slette, og klikk deretter på Slett gruppe.
    3. Når bekreftelsesvinduet vises, klikker du på OK.