• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung MFP SCX-4621 - angi papirstørrelsen og -typen

Når du har lagt papir i skuffen, må du angi papirstørrelsen og -typen ved hjelp av knappene på kontrollpanelet. Disse innstillingene vil brukes for kopierings- og faksmodus. For PC-utskrift må papirstørrelsen og -typen i programmet være valgt som det som brukes på datamaskinen.
  1. Trykk på Meny. Skjermen viser Papirinnstillingen på øverste linje av skjermen.
  2. Trykk på bla-knappen (< eller >) for å vise Papirstørrelse nederst og trykk på Enter for å få tilgang til menyelementet.
  3. Bruk bla-knappen (< eller >) for å finne papirstørrelsen som brukes, og trykk på Enter for å lagre den.
  4. Trykk på > for å bla til Papirtype, og trykk på Enter for å få tilgang til menyelementet.
  5. Bruk bla-knappen (< eller >) for å finne papirtypen som brukes, og trykk på Enter for å lagre den.
  6. For å gå tilbake til Standby-modus, trykker du på Stopp/fjern.