• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung Xpress Color MFP SL-C480 - angi papirstørrelsen og -typen

Når du har lagt papir i papirskuffen, angir du papirstørrelse og -type ved hjelp av kontrollpanelknappene.
Papirinnstillingen i skriveren og driveren må samsvare for å skrive ut uten feilmeldingen Papir samsvarer ikke.
  • Endre papirinnstillingen i skriveren fra Samsung Easy Printer Manager-programmet eller SyncThru™-webtjenesten.
    • Hvis skriveren er koblet til lokalt, angir du skriverens innstillinger fra Samsung Easy Printer Manager > Avansert innstilling > Enhetsinnstillinger, se Bruke Samsung Easy Printer Manager.
    • Hvis skriveren er koblet til nettverket, angir du skriverens innstillinger fra SyncThru™-webtjenesten > Innstillinger-kategorien > Utskriftsinnstillinger, se SyncThru™-webtjenesten.
  • Det kan angis ved hjelp av Systemoppsett > Papiroppsett >, og velg enten Papirstørrelse eller Papirtype-knappen på kontrollpanelet.
  1. Velg (Meny) på kontrollpanelet.
  2. Trykk på Systemoppsett > Papiroppsett > Papirstørrelse eller Papirtype.
  3. Velg den aktuelle skuffen og den nødvendige alternativet.
  4. Trykk på OK for å lagre valget.
  5. Trykk på Stopp/fjern for å gå tilbake til klar-modus.
  merknad:
Hvis du vil bruke spesialpapir, for eksempel faktureringspapir, velger du kategorien Papir > Størrelse > Rediger... og angir Innstillinger for egendefinert papirstørrelse i Utskriftsinnstillinger, se Åpne utskriftsinnstillinger.
Bruke utskriftsstøtten
  forsiktig:
Overflaten på utskuffen kan bli varm når du skriver ut mange sider i ett. Kontroller at den ikke berører overflaten, og pass på så ikke barn kommer i nærheten av den.
De utskrevne sidene samles på utskriftstøtten og støtten bidrar til at de utskrevne sidene blir jevne. Skriveren sender utskriftene til utskuffen som standard.
Figur : Utskriftstøtte
  merknad:
Illustrasjonene i denne brukerhåndboken kan avvike fra skriveren avhengig av dens alternativer eller modell. Sjekk skrivertypen, se Frontvisning.