Samsung Xpress Color MFP SL-C480 - skrive ut på spesialpapir

merknad:
  • Når du bruker spesialpapir, anbefaler HP at du mater ett ark om gangen. Kontroller maksimal innskuffkapasitet for hver skuff, se Spesifikasjoner for utskriftspapir.
Følgende tabell viser spesialpapiret som kan brukes i skuffen.
Papirinnstillingen i skriveren og driveren må samsvare for å skrive ut uten feilmeldingen Papir samsvarer ikke.
  • Endre papirinnstillingen i skriveren fra Samsung Easy Printer Manager-programmet eller SyncThru™-webtjenesten.
    • Hvis skriveren er koblet til lokalt, angir du skriverens innstillinger fra Samsung Easy Printer Manager > Avansert innstilling > Enhetsinnstillinger, se Bruke Samsung Easy Printer Manager.
    • Hvis skriveren er koblet til nettverket, angir du skriverens innstillinger fra SyncThru™-webtjenesten > Innstillinger > Utskriftsinnstillinger, se Bruke SyncThru™-webtjenesten.
  • Det kan angis ved hjelp av Systemoppsett > Papiroppsett, og velg enten Papirstørrelse eller Papirtype-knappen på kontrollpanelet.
Hvis du vil se papirvekter hvor hvert ark, kan du se Spesifikasjoner for utskriftspapir.
Typer
Skuffa
Vanlig
X
Tykt
X
Tynt
X
Bond
X
Farge
X
Kort
X
Etiketter
X
Forhåndstrykt
X
Bomull
X
Resirkulert
X
Arkiv
X
Glanset foto
X
Matt foto
X
a. Papirtypene som er tilgjengelig for manuell mating i skuffen.
X: Støttet
Etiketter
For å unngå skade på skriveren, bruk bare etiketter som er utviklet for bruk i laserskrivere.
Figur : Etiketter med forsiden ned
  • Når du velger etiketter, må du tenke på følgende faktorer:
    • Selvklebende: Stabil under skriverens trykketemperatur. Kontroller skriverens spesifikasjoner for å vise trykketemperaturen (ca. 170 °C).
    • Sortering: Bruk bare etiketter som ikke har eksponerte beskyttelsesark mellom seg. Etikettene kan rives av ark som har åpninger mellom etikettene, noe som fører til alvorlige papirstopp.
    • Krøll: Må ligge flatt med mindre enn 13 mm krøll i hver retning.
    • Tilstand: Ikke bruk etiketter med bretter, bobler eller andre tegn på separasjon.
  • Kontroller at det ikke er eksponerte selvklebende materialer mellom etikettene. Eksponerte områder kan føre til at etikettene rives av under utskrift, noe som kan føre til papirstopp. Eksponerte limbånd kan også skade skriverkomponenter.
  • Ikke kjør et ark med etiketter gjennom skriveren mer enn én gang. Det selvklebende beskyttelsesarket er laget for kjøring gjennom skriveren én gang.
  • Ikke bruk etiketter som er skilt fra beskyttelsesarket eller som er brettet, boblete eller skadet.
Kort og egendefinert papirstørrelse
Figur : Kort og egendefinert papir
  • I programmet angir du margene til minst 6,4 mm (0,25 tommer) bort fra kantene av materialet.
Forhåndstrykt papir
Når du legger i forhåndstrykt papir, må det ligge med forsiden opp med en kant som ikke er bøyd foran. Hvis du har problemer med papirmating, kan du snu arket. Vær oppmerksom på at utskriftskvaliteten ikke er garantert.
Figur : Den utskrevne siden opp
  • Må skrives ut med varmebestandig blekk som ikke smelter, fordamper eller frigjør skadelige utslipp når det utsettes for skriverens trykketemperatur på ca. 170 °C i 0,1 sekund.
  • Blekket på det forhåndstrykte papiret må ikke være brennbart eller påvirke skrivervalser på en negativ måte.
  • Før du legger i forhåndstrykt papir, må du kontrollere at blekket på papiret er tørt. Under trykkeprosessen kan vått blekk smittes av det forhåndstrykte papiret og redusere utskriftskvaliteten.