HP ENVY 6200-skrivere - Trådløst skriveroppsett (Mac)

Dette dokumentet gjelder for HP ENVY Photo 6220, 6230, 6232, 6234, 6252, og 6255 All-in-One-skrivere og Mac-datamaskiner.
For å konfigurere en HP-skriver for trådløst nettverk (Wi-Fi), koble skriveren til trådløs nettverk og installer deretter skriverdriveren og programvaren fra HPs nettsted. Når du blir bedt om det under installasjonen, velger du Trådløs som tilkoblingstype.
Trinn 1: Forbered installasjonen
Før du setter opp skriveren på det trådløse nettverket, må du finne nettverkets navn og passord og slå på ruteren, skriveren og datamaskinen.
  merknad:
Hvis du trenger å finne passordet til nettverket, kan du gå til Finne det trådløse WEP, WPA eller WPA2-passordet (Mac).
  1. Du trenger følgende:
    • Nettverksnavn: Nettverksnavnet er SSID-en (Service Set Identifier).
    • Nettverkspassord: Passordet er også kalt WEP-nøkkelen eller WPA-sikkerhetspassfrasen.
    • En datamaskin som er koblet til det trådløse nettverket
    • Internett-tilgang: HP anbefaler bredbåndstilkobling, for eksempel via kabel eller DSL, for nedlasting av programvare, bruk av Web Services og for å få skriveroppdateringer.
  2. Kontroller at ruteren og datamaskinen er slått på og at datamaskinen er koblet til det samme trådløse nettverket som du vil koble skriveren til. Slå på skriveren og plasser den i nærheten av datamaskinen og i nærheten av ruteren under installasjonsprosedyren.
  3. Koble USB- eller Ethernet-kabler fra skanneren, om nødvendig.
Trinn 2: Koble til det trådløse nettverket
Koble skriveren til nettverket med veiviseren for trådløst oppsett, slik at HP-installeringsprogrammet kan finne skriveren under installasjonen.
  1. På Hjem-skjermbildet på skriverens kontrollpanel, trykk på Trådløs-ikonet .
  2. Trykk på Oppsett-ikonet .
  3. Berør Veiviser for trådløs konfigurering.
    Figur : Trådløse innstillinger-skjermen
    Trådløse innstillinger-skjermen
  4. Trykk på navnet på nettverket ditt i listen over tilgjengelige nettverk, og trykk deretter på OK.
    Figur : Eksempel på nettverksnavn
    Eksempel på nettverksnavn
  5. Hvis listen ikke inneholder navnet på nettverket ditt, trykker du Angi nettverksnavnet og følger instruksjonene på skjermen for å angi nettverksnavnet.
  6. Angi WEP- eller WPA-nøkkelen (nettverkspassordet) hvis du blir bedt om det, og trykk deretter Ferdig.
    En oppsummeringsskjerm vises.
  7. Trykk på OK for å gå tilbake til start-skjermbildet.
      merknad:
    Hvis en tilkoblingsfeilmelding vises, kan du sjekke om du stavet nettverksnavn og passord riktig, med riktig bruk av store og små bokstaver. Følg anvisningene for å skrive inn informasjonen på nytt.
Trinn 3: Last ned og installer skriverdriveren
På datamaskinen du vil skrive ut fra, kan du installere HP-programvaren som veileder deg gjennom trådløst oppsett.
  1. Slå på skriveren.
  2. Hvis skriveren er koblet til datamaskinen med en USB-kabel, må du koble USB-kabelen fra datamaskinen og skriveren.
  3. Om nødvendig, velger du modellnummeret fra menyen, klikk på Start, og deretter Last ned.
  4. Dobbeltklikk filen med HP Easy Start i nettleserens nedlastingslinje eller i mappen Nedlastinger.
      merknad:
    Hvis enkel oppstart ikke automatisk åpnes, dobbeltklikk på den andre filen med HP Easy Start i navnet i Nedlastinger-mappen.
  5. Følg instruksjonene på skjermen for å forberede og koble til skriveren.
  6. På skjermbildet Installer ruller du ned listen over tilgjengelig programvare og velger HP Easy Scan.
  7. Etter at den valgte programvaren er installert, klikk på Fortsett.
  8. Les og svar på hver av installasjonsskjermbildene til skjermbildet Legg til og bekreft enhet vises.
  9. Klikk på Legg til enhet.
    Figur : Skjermbildet Legg til og bekreft en enhet
    Skjermbildet Legg til og bekreft en enhet
  10. Klikk på Skriv ut testside eller Skann testside for å bekrefte om skriveren er satt opp på riktig måte.
  11. Fortsett med veiledningen på skjermen for å fullføre programvareinstallasjonen.
Vanlige spørsmål
Gå gjennom denne listen over vanlige spørsmål om installasjon og konfigurasjon av HP trådløs skriveren.