• Opplysning
    Velkommen Samsung Skriver kunder

Trenger du støtte til Samsung-skriveren? HP er her for å hjelpe! Lær mer

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

HP ENVY 7100, 7800-skrivere - Trådløst skriveroppsett (Windows)

Dette dokumentet er for HP ENVY Photo 7120, 7130, 7134, 7155, 7164, 7820, 7830, 7855, 7858 og 7864 All-in-One-skrivere og datamaskiner med Windows.
For å konfigurere en HP-skriver for trådløst nettverk (Wi-Fi), koble skriveren til nettverkt og installer deretter skriverdriveren og programvaren fra HPs nettsted. Når du blir bedt om det under installasjonen, velger du Trådløs som tilkoblingstype.
Trinn 1: Forbered installasjonen
Før du setter opp skriveren på det trådløse nettverket, må du finne nettverksnavnet og -passordet, og slå deretter på ruteren, skriveren og datamaskinen.
  merknad:
  1. Du trenger følgende:
    • Nettverksnavn: Nettverksnavnet er SSID-en (Service Set Identifier).
    • Nettverkspassord: Passordet er også kalt WEP-nøkkelen eller WPA-sikkerhetspassfrasen.
    • En datamaskin som er koblet til det trådløse nettverket
    • Internett-tilgang: HP anbefaler bredbåndstilkobling, for eksempel via kabel eller DSL, for nedlasting av programvare, bruk av Web Services og for å få skriveroppdateringer.
  2. Kontroller at ruteren og datamaskinen er slått på og at datamaskinen er koblet til det samme trådløse nettverket som du vil koble skriveren til. Slå på skriveren og plasser den i nærheten av datamaskinen og i nærheten av ruteren under installasjonsprosedyren.
  3. Koble USB- eller Ethernet-kabler fra skanneren, om nødvendig.
Trinn 2: Koble til det trådløse nettverket
Koble skriveren til nettverket med veiviseren for trådløst oppsett, slik at HP-installeringsprogrammet kan finne skriveren under installasjonen.
  1. På skriverens kontrollpanel sveiper du ned for å åpne Dashbord trykker deretter på Trådløs-ikonet .
  2. Berør Oppsett -ikonet .
  3. Berør Nettverksoppsett.
  4. Trykk Trådløs-innstillinger, og trykk deretter Veiviser for trådløst oppsett.
    Figur : Menyen Trådløsinnstillinger
    Eksempel på menyen Trådløsinnstillinger
  5. Trykk på navnet på nettverket ditt i listen over tilgjengelige nettverk, og trykk deretter på OK.
    Figur : Eksempel på nettverksnavn
    Eksempel på nettverksnavn
  6. Hvis listen ikke viser nettverksnavnet, trykker du på Angi et nytt nettverksnavn, og følg instruksjonene på skjermen for å angi nettverksnavnet ditt.
  7. Angi WEP- eller WPA-nøkkelen (nettverkspassordet) hvis du blir bedt om det, og trykk deretter Ferdig.
    En oppsummeringsskjerm vises.
  8. Trykk på OK for å gå tilbake til start-skjermbildet.
      merknad:
    Hvis en tilkoblingsfeilmelding vises, kan du sjekke om du stavet nettverksnavn og passord riktig, med riktig bruk av store og små bokstaver. Følg anvisningene for å skrive inn informasjonen på nytt.
Trinn 3: Last ned og installer driveren
Last ned og installere den nyeste versjonen av den komplette skriverprogramvaren fra HPs nettsted.
Hvis et Auto trådløs tilkobling-skjermbilde vises når du installerer, kan du bruke det til å fullføre trådløsoppsettet. Hvis ikke, følger du denne fremgangsmåten med veiledning i installasjonen av programvaren for å fullføre konfigurasjonen.
  merknad:
Som en alternativ metode for å laste ned programvaren, kan du bruke installasjons-CDen.
  1. Gå til:
  2. Om nødvendig, velger du modellnummeret fra menyen, klikk på Start, og deretter Last ned.
  3. Dobbeltklikk driverfilen med HP Easy Start i navnet i nettleserens nedlastingslinje eller i mappen Nedlastinger for å starte installasjonen.
    Figur : Eksempel på HP Easy Start-filen i nettleserens nedlastingslinje
    Eksempel på HP Easy Start-filen i nettleserens nedlastingslinje
    Figur : Eksempel på HP Easy Start-filen I Nedlastinger-mappen
    Eksempel på HP Easy Start-filen I Nedlastinger-mappen
  4. Følg anvisningene på skjermen for å fullføre tilkoblingsoppsettet og driverinstalleringen.
  5. Gå tilbake til 123.hp.com-siden i nettleseren for å fullføre skriverregistreringen og -aktiveringen.
Vanlige spørsmål
Se vanlige spørsmål om å konfigurere den trådløse nettverkstilkoblingen.