• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung MultiXpress MFP SL-K4250-K4350, Color MFP SL-X4220-X430 - skrive ut på spesialpapir

Følgende tabell viser tilgjengelig spesialpapir for hver skuff.
  merknad:
Når du bruker spesialpapir, anbefaler HP at du mater et stykke papir om gangen. Kontroller maksimal innmatingskapasitet for hver skuff, se Spesifikasjoner for utskriftspapir.
Typer (A4)
Standardskuff og dobbel kassettmater (ekstrautstyr)
Flerfunksjonsskuff
Vanlig
X
X
Tykt
X
X
Tungt
X
X
Ekstra tungt 1
X
Tynt
X
X
Bomull
X
X
Farge
X
X
Forhåndstrykt
X
X
Resirkulert
X
X
Bond
X
X
Arkiv
X
X
Brevhode
X
X
Hullet
X
X
Tynt kort
X
X
Tynt glanset
X
X
Konvolutt
X
Etiketter
X
X: Støttet
Tom: Støttes ikke
  merknad:
Papirtypene vises i Skriverinnstillinger. Med dette papirtypealternativet kan typen papir som legges i skriveren angis. Denne innstillingen vises i listen slik at den kan velges. Dette legger til rette for best mulig kvalitet på utskriften. Hvis det ikke angis, kan det hende at ønsket utskriftskvalitet ikke oppnås.
Konvolutt
Vellykket utskrift på konvolutter er avhengig av kvaliteten på konvoluttene. Hvis du vil skrive ut en konvolutt, plasserer du den med klaffsiden opp.
Figur : Klaffside opp
  • Når du velger konvolutter, bør du vurdere følgende faktorer:
    • Vekt: Vekten av konvolutten må ikke overstige 90 g/m2, hvis den gjør det, kan det oppstå papirstopp.
    • Sammensetning: Før utskrift må konvolutter ligge flatt med mindre enn 6 mm krøll, og ikke inneholde luft.
    • Tilstand: Konvolutter må ikke være brettet, hakket eller skadet.
    • Temperatur: Bruk konvolutter som er kompatible med varmen og trykket fra skriveren under bruk.
  • Bruk bare godt sammensatte konvolutter med skarpe og gode bretter.
  • Ikke bruk stemplede konvolutter.
  • Ikke bruk konvolutter med hasper, smekker, vinduer, innvendig kledning, selvklebende forsegling eller andre syntetiske materialer.
  • Ikke bruk skadde eller dårlig utførte konvolutter.
  • Pass på at sømmen på begge ender av konvolutten strekker seg helt til hjørnet på konvolutten.
      Figur : Sømmer
    1. Akseptabel
    2. Uakseptabel
  • Konvolutter med avtagbart limbånd eller mer enn én klaff som brettes over, må bruke lim som er kompatible med skriverens trykketemperatur på ca. 170 °C i 0,1 sekund. Ekstra klaffer og bånd kan føre til krølling, folder eller papirstopp, og kan til og med skade varmeelementet.
  • For best utskriftskvalitet, ikke plasser margene nærmere enn 15 mm fra kantene på konvolutten.
  • Ikke skriv ut på området der konvoluttens sømmer møtes.
Etiketter
Legg papiret i skuffen med siden det skal skrives ut på, ned. For å unngå skade på skriveren, bruk bare etiketter som er utviklet for bruk i laserskrivere.
Figur : Etiketter med forsiden ned
  • Når du velger etiketter, bør du vurdere følgende faktorer:
    • Selvklebende: Selvklebende materiale må være stabilt på skriverens trykketemperatur på ca. 170 °C i 0,1 sekund.
    • Arrangering: Bruk bare etiketter som ikke har eksponerte beskyttelsesark mellom seg. Etikettene kan rives av ark som har åpninger mellom etikettene, noe som fører til alvorlige papirstopp.
    • Krøll: Før utskrift må etikettene ligge flatt med mindre enn 13 mm krøll i hver retning.
    • Tilstand: Ikke bruk etiketter med bretter, bobler eller andre tegn på separasjon.
  • Kontroller at det ikke er eksponerte selvklebende materialer mellom etikettene. Eksponerte områder kan føre til at etikettene rives av under utskrift, noe som kan føre til papirstopp. Eksponerte limbånd kan også skade skriverkomponenter.
  • Ikke kjør et ark med etiketter gjennom skriveren mer enn én gang. Det selvklebende beskyttelsespapiret er laget for kjøring gjennom skriveren én gang.
  • Ikke bruk etiketter som er skilt fra beskyttelsespapiret eller som er brettet, boblete eller skadet.
  • Ikke legg i papir som ikke har mellomrom mellom etikettene i som går i samme retning som papiret mates. Hvis du gjør det, kan det føre til papirstopp.
    Figur : Mellomrom mellom etiketter
Kort og egendefinert papirstørrelse
Figur : Kort og egendefinert papir
  • Ikke skriv ut på papir som er mindre enn 98 mm bredt eller 148 mm langt.
  • I programmet angir du margene til minst 6,4 mm (0,25 tommer) bort fra kantene av materialet.
Brevhode og forhåndstrykt papir
Skuff
Enkeltsidig
Dobbeltsidig
Standardskuff og dobbel kassettmater (ekstrautstyr)
Forsiden opp
Forsiden ned
Flerfunksjonsskuff
Forsiden ned
Forsiden opp
  • Forhåndstrykt papir må skrives ut med varmebestandig blekk som ikke smelter, fordamper eller frigjør skadelige utslipp når det utsettes for skriverens trykketemperatur på ca. 170 °C i 0,1 sekund.
  • Blekket på det forhåndstrykte papiret må ikke være brennbart eller påvirke skrivervalser på en negativ måte.
  • Oppbevar skjemaer i vanntett emballasje for å unngå endringer under lagring.
  • Før du legger i forhåndstrykt papir, må du kontrollere at blekket på papiret er tørt. Under trykkeprosessen kan vått blekk smittes av det forhåndstrykte papiret og redusere utskriftskvaliteten.
Glanset
  merknad:
Legg ett enkelt papirark i flerfunksjonsskuffen om gangen, med den glansede siden vendt ned.
  • Anbefalt papir: Glanset papir (Letter) for denne skriveren som HP Brochure Paper (bare produkt: Q6611A)
  • Anbefalt papir: Glanset papir (A4) for denne skriveren som HP Superior Paper 160 glanset (produkt: Q6616A)