Samsung personlig laser-MFP, svart-hvitt laserskrivere for kontorer - Angi varsel for lavt tonernivå

Hvis mengden toner i kassetten er lavt, vises en melding eller et LED-varsel som ber brukeren om å bytte tonerkassetten. Dette dokumentet forklarer hvordan du angir alternativet for hvordan denne meldingen eller LED-varslet vises.
  merknad:
Det kan være nødvendig å trykk på OK for å navigere til nedre nivå av menyer på noen modeller.