Samsung-laserskrivere - Slik konfigurerer du en kablet nettverkstilkobling i Windows

Lær hvordan du installerer skriverdriveren og konfigurerer en kablet nettverkstilkobling.
Hvis du ikke har installert skriverdriveren ennå, gå til Software and Driver Downloads (Programvare og Drivere - nedlasting) og angi skriverens modellnummer i søkeboksen for å laste ned den nyeste driveren.
Bruk følgende trinn for å installere skriverdriveren og konfigurere en kablet nettverkstilkobling.
  1. Koble Ethernet-kabelen til baksiden av ruteren, og koble deretter den andre enden av Ethernet-kabelen til skriveren.
  2. Når tilkoblingen er gjort, kan du starte konfigurering av skriverdriveren ved å dobbeltklikke på .exe-filen du lastet ned fra kundestøttesenteret.
    Hvis du ikke har installert skriverdriveren ennå, gå til Software and Driver Downloads (Programvare og Drivere - nedlasting) og angi skriverens modellnummer i søkeboksen for å laste ned den nyeste driveren.
  3. Merk av i boksen for å godta vilkårene i avtalene for installasjonen, og klikk deretter på Next (Neste).
    Figur : Eksempel på installasjonsavtalen
    Bildet viser installasjonsavtalene
  4. Velg nettverkstilkobling som installasjonstype, og klikk deretter på Next (Neste).
    Figur : Eksempel på å velge tilkoblingstype
    Bildet viser valg av nettverkstilkobling
  5. For første oppsett velger du alternativet Yes, I will set up my printer's network. (Ja, jeg vil konfigurere skriverens nettverk). Klikk deretter på Next (Neste).
    Figur : Eksempel på å velge Yes (Ja)
    Bildet viser valg av Yes (Ja) for trådløs konfigurasjon
  6. Kontroller at skriveren er slått på og at nettverkskabelen er koblet til fra skriveren til ruteren.
    Figur : Eksempel på bruk av Ethernet-kabel
    Bildet viser diagram av tilkobling med Ethernet-kabel
  7. Veiviseren søker etter tilgjengelige skrivere. Hvis skriveren ikke blir funnet, kontroller Ethernet-tilkoblingen mellom skriveren og ruteren, og kontroller at skriveren er slått på.
    Figur : Eksempel på at veiviseren søker etter skrivere
    Bildet viser fremdriftslinjen ved søk etter skrivere
  8. Oppdagbare skrivere vises i vinduet. Velg skriveren din hvis mer enn én vises. Klikk deretter på Next (Neste) for å fortsette.
    merknad:
    Hvis du vil at portnavnet skal være det samme som IP-adressen, velger du boksen ved siden av Set the port as IP address (Angi portnavnet som IP-adressen).
    Figur : Eksempel på å angi portnavnet som IP-adressen
    Bildet viser valg av boksen for angi portnavnet som IP-adressen
  9. Velg boksene, hvis de ikke allerede er valgt, for å velge programvaren. Klikk deretter på Next (Neste) for å fortsette.
    Figur : Eksempel viser boksene valgt for programvare
    Bildet viser valg av programvare som skal installeres
  10. Lastevinduet for skriverdriveren viser fremdriftslinjen.
    Figur : Eksempel på ekte Samsung-toner
    Bildet viser bruk av ekte Samsung-toner
  11. Etter at programvaren er installert, merk av i boksen ved siden av Print a test page (Skriv ut en testside). Klikk deretter på Finish (Fullfør) for å bekrefte at skriveren er riktig tilkoblet.
    Figur : Eksempel på å fullføre programvareinstallasjonen
    Bildet viser vinduet for fullført installasjon
Hvis Start Easy Eco Driver before printing job (Start Easy Eco Driver før du skriver ut jobben) er valgt, viser Easy Eco Driver-programvaren en forhåndsvisning av utskriften før hver utskriftsjobb, og tillater for justering av toner-/papiralternativet.