Samsung-laserskrivere - Slik legger du til en nettverkstilkoblet skriver i Mac OS X

Lær hvordan du legger til en nettverkstilkoblet skriver i Mac OS X.
  merknad:
Vi anbefaler at du laster ned de nyeste skriver- og skannerdriverne for skriveren.
Hvis du ikke har installert skriverdriveren ennå, gå til Software and Driver Downloads (Programvare og Drivere – nedlasting), og angi skriverens modellnummer i søkeboksen for å laste ned skriverdriveren og Easy Printer Manager.
For å legge til skriveren, følg de aktuelle trinnene.
  1. Klikk på Apple-ikonet øverst til venstre på skjermen, og velg deretter System Preferences (Systemvalg).
    Figur : Eksempel på System Preferences (Systemvalg)
    Bildet viser System Preferences (Systemvalg)
  2. I System Preferences (Systemvalg) klikker du på Print & Scan (Utskrift og skanning)
    Figur : Eksempel på Print and Scan (Utskrift og skanning)
    Bildet viser å klikke på Print and Scan (Utskrift og skanning)
  3. Klikk på pluss +-tegnet nedenfor listen over skrivere.
    Figur : Eksempel på å klikke på pluss-tegnet
    Bildet viser pluss-tegnet uthevet
  4. Hvis skriveren for øyeblikket er tilkoblet Mac-en med en USB, Ethernet eller trådløs tilkobling, kan det vises som et valgbart alternativ. Hvis den er ikke tilgjengelig, klikk på Add Printer or Scanner (Legg til skriver eller skanner).
    Figur : Eksempel på Add Printer or Scanner (Legg til skriver eller skanner)
    Bilde av alternativet Add Printer or Scanner (Legg til skriver eller skanner)
  5. Velg skriveren på listen, og klikk deretter på Add (Legg til). Hvis skriveren ikke vises, må du sjekke at skriveren er riktig tilkoblet nettverket eller med USB-kabelen.
      merknad:
    Hvis den er tilkoblet nettverket, vises informasjonen som Bonjour i kolonnen Kind (Type).
    Figur : Eksempel viser Bonjour som Kind (Type), og deretter å klikke på Add (Legg til)
    Bilde som viser Kind (Type) og å klikke på Add (Legg til)
  6. Kontroller installasjonens funksjoner, og klikk deretter på OK.
    Figur : Eksempel på å bekrefte installasjonens funksjoner
    Bildet viser å klikke på OK og deretter Add (Legg til)
  7. Mac-en søker etter riktig programvare for å konfigurere skriveren.
    Figur : Eksempel på Mac som søker etter programvaren
    Bildet viser søkefeltet for å finne programvare
  8. Når den oppdages, vises skriveren i listen over alternativer, med et grønt lys som representerer klar-status.
    Figur : Eksempel på klar-status med skriver lagt til
    Bilde som viser ny skriver lagt til i listen over skrivere, med grønt lyset for klar-statusEn gammel variant av USB-skriver kan vises i listen etter å ha lagt til en nettverksskriver. For å fjerne den gamle skriveren fra listen over alternativer, uthev skriveren for å velge den, og klikk deretter på knappen minus-.
Hvis skriveren vises i listen, men du ikke kan skrive ut, skriv ut en konfigurasjonsrapport fra skriveren. Hvis IP-adressen viser 192.0.0.192, må trådløst oppsett utføres. Gå til support.hp.com, for å få hjelp med trådløst oppsett.