Samsung laserskrivere - UNIX-utskrift

merknad:
Enkelte funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige eller støttet, avhengig av skrivermodellen eller dens alternativer.
Fortsette utskriftsjobben
Etter installering av skriveren, velg et av bildene, tekstene eller PostScript-filene for utskrift.
1
Utfør "printui < file_name_to_print >-kommando.
For eksempel, hvis du skriver ut "document1":
printui document1
Dette åpner UNIX skriverdriveren Utskriftsjobbehandler hvor brukeren kan velge forskjellige utskriftsalternativer.
2
Velg en skriver som allerede er lagt til.
3
Velg utskriftsalternativene i vinduet som f.eks. Sidevalg.
4
Velg hvor mange kopier som trengs under Antall kopier.
  merknad:
For å dra nytte av skriverens funksjoner levert av skriverdriveren, trykker du på Egenskaper.
5
Trykk på OK for å starte utskriftsjobben.
Endre skriverinnstillingene
UNIX skriverdriveren Utskriftsjobbehandler er stedet hvor brukeren kan velge forskjellige utskriftsalternativer i skriverens Egenskaper.
De følgende hurtigtastene kan også brukes: "H" for Hjelp, "O" for OK, "A" for Bruk, og "C" for Avbryt.
Kategorien Generelt
  • Papirstørrelse: Angi papirstørrelsen som f.eks. A4, Letter eller andre papirstørrelser i henhold til dine ønsker.
  • Papirtype: Velg type papir. Tilgjengelige alternativer i listen er: Skriverstandard, Vanlig og Tykk.
  • Papirkilde: Velg fra hvilken skuff papir skal brukes fra. Som standard er det Automatisk valg.
  • Retning: Velg retningen for informasjonen som trykkes på en side.
  • Tosidig: Skrive ut på begge sider av arket for å spare papir.
      merknad:
    Automatisk/Manuell tosidig utskrift er kanskje ikke tilgjengelig avhengig av skrivermodell. Alternativt kan du bruke lpr-utskriftsystemet eller andre programmer for lik/odde utskrift.
  • Flere sider: Skrive ut flere sider på én side av papiret.
  • Sidekant: Velg en av kantstilene (f.eks. Enkeltlinje hårstrek, dobbeltlinje hårstrek).
Kategorien Bilde
I denne kategorien kan du endre lysstyrken, oppløsning eller bildeposisjonen for dokumentet.
Kategorien Tekst
Angi tegnmargin, linjeplass eller kolonnene for den faktiske utskriften.
Kategorien Marg
  • Bruk marg: Angi margene på dokumentet. Som standard er marger ikke aktivert. Brukeren kan endre innstillingene for marg ved å endre verdiene i de tilhørende feltene. Angitt som standard, avhenger disse verdiene av valgt sidestørrelse.
  • Enhet: Endre enheter til punkter, tommer eller centimeter.
Kategorien Skriverspesifikke innstillinger
Velg ulike alternativer i JCL og Generelt-rammene å tilpasse de ulike innstillingene. Disse alternativene er spesifikke for skriveren og avhenger av PPD-filen.