• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung flerfunksjons laserskrivere - skanneproblemer

Tilstand
Anbefalt løsning
Skanneren fungerer ikke.
  • Påse at du legger originalen som skal skannes med forsiden ned mot skannerglasset, eller forsiden opp i dokumentmateren (se brukerveiledningen om å laste originaldokumenter i skriveren).
  • Det er kanskje ikke nok tilgjengelig minne til å romme dokumentet du ønsker å skanne. Prøv funksjonen Prescan (Forhåndsskanning) fra Scan Programs (Skanneprogrammer), for å se om det fungerer. Prøv å senke skanneoppløsningen.
  • Bekreft at skriverkabelen er koblet til på riktig måte.
  • Kontroller at skriverkabelen ikke er defekt. Bytte skriverkabelen med en godkjent kabel. Hvis nødvendig, kan du bytte skriverkabelen.
  • Kontroller at skanneren er riktig konfigurert. Kontroller skanneinnstillingene i programmet du ønsker å bruke, for å bekrefte at skannejobben sendes til riktig port (for eksempel USB001).
Enheten skanner veldig sakte.
  • Kontroller at skriveren skriver ut mottatt data. I så fall må du skanne dokumentet når mottatte data er skrevet ut.
  • Grafikk skannes tregere enn tekst.
  • Kommunikasjonshastigheten sakker ned i skannemodus, grunnet de store mengdene minne som kreves for å analysere og gjengi det skannede bildet. Still datamaskinen til ECP skrivermodus gjennom BIOS-innstillinger. Denne handlingen vil hjelpe til å øke hastigheten. For mer informasjon om hvordan du stiller inn BIOS, se datamaskinens brukerveiledning.
Denne meldingen vises på skjermen:
  • Enheten kan ikke konfigureres til maskinvare-modusen du ønsker.
  • Porten brukes av et annet program.
  • Porten er deaktivert.
  • Skanneren er opptatt med å motta eller skrive ut data. Prøv igjen når den gjeldende utskriftsjobben er fullført.
  • Ugyldig referanse.
  • Skanning mislyktes.
  • Det kan være at en kopi- eller utskriftjobb som pågår. Prøv på nytt når jobben er fullført.
  • Den valgte porten er allerede i bruk. Start datamaskinen på nytt og prøv igjen.
  • Skriverkabelen kan være tilkoblet feil, eller strømmen kan være av.
  • Skannerdriveren er ikke installert, eller så er ikke driftsmiljøet konfigurert riktig.
  • Kontroller at skriveren er tilkoblet og at skriveren er On (På). Start deretter datamaskinen på nytt.
  • USB-kabelen kan være tilkoblet feil, eller strømmen kan være av.