• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung MultiXpress MFP SL-K2200 - fjerne papirstopp

Dette dokumentet viser hvordan du fjerner papirstopp i skriveren. Når en papirstopp oppstår, vises en melding på skjermen.
  forsiktig:
For å unngå å rive av dokumentet, kan du fjerne det fastkjørte dokumentet sakte og forsiktig.
Illustrasjonene kan avvike fra maskinen din, avhengig av modell og alternativer installert. Se din maskintype. Denne feilsøkingen er kanskje ikke tilgjengelige, avhengig av modell eller valgfritt tilbehør.