Samsung ProXpress SL-M4020 - rekvisita, tilbehør og vedlikeholdsdeler

Tilgjengelig rekvisita

Når rekvisita har fullført levetiden, kan følgende typer rekvisita bestilles for maskinen:
Type
Gir gjennomsnittliga
Delnavn
Tonerkassett
Ca. 3 000 sider
M3320, M3820, M4020-serien: MLT D203S
M3325, M3825, M4025-serien: MLT-D204S:
Ca. 5 000 sider
M3320, M3820, M4020-serien: MLT-D203L:
M3325, M3825, M4025-serien: MLT-D204L:
Ca. 10 000 sider
M3820 M4020-serien: MLT-D203E:
M3825 M4025-serien: MLT-D204E:
Ca. 15 000 sider
M4020-serien: MLT-D203U:
M4025-serien: MLT-D204U:
Bildebehandlingsenhet
Ca. 30 000 sider (basert på tre vanlige brev/A4-størrelse sider for utskriftsjobber)
M3325, M3825, M4025-serien: MLT-R204:
a. Oppgitt kapasitet i henhold til ISO/IEC 19752.
merknad:
Tonerkassettens levetid kan avvike avhengig av alternativene og jobbmodus brukt.
  forsiktig:
Når du skal kjøpe ny en tonerkassett eller andre rekvisita, må disse kjøpes i samme land som maskinen de skal brukes i. Hvis ikke, kan nye tonerkassetter eller andre rekvisita være inkompatible med maskinen på grunn av ulike konfigurasjoner av tonerkassetter og andre rekvisita under spesifikke nasjonale forhold.
  forsiktig:
Samsung anbefaler ikke bruk av tonerkassetter som ikke er ekte Samsung, slik som etterfylt eller bearbeidet toner. Samsung kan ikke garantere for kvaliteten til tonerkassetter som ikke er ekte Samsung. Service eller reparasjon som resultat av bruk av ikke-ekte Samsung tonerkassetter, dekkes ikke under maskinens garanti.

Tilgjengelige tilbehør

Tilbehør kan kjøpes og installeres for å forbedre maskinen ytelse og kapasitet.
merknad:
Enkelte funksjoner og valgfrie varer er kanskje ikke tilgjengelige, avhengig av modell og land.
Tilbehør
Funksjon
Delnavn
Minnemodula
Utvider maskinens minnekapasitet.
ML-MEM370: 512 MB
Ekstraskuffb
Når du opplever hyppige problemer med papirforsyningen, kan en skuff for 520c ekstra ark legges til.
SL SCF3800d
SL SCF3805e
IEEE 1284B parallellkontaktf
Muliggjør bruk av forskjellige grensesnitt.
merknad:
  • Når du installerer skriverdriveren med en IEEE1284B-parallellkontakt, blir maskinen kanskje ikke funnet, og etter installering av skriverdriveren, er bare grunnleggende skriverfunksjoner tilgjengelig.
  • For å kontrollere maskinens status eller angi innstillinger, kan du koble maskinen til en datamaskin med en USB-kabel eller over et nettverk.
  • Når du bruker IEEE 1284B-parallellkontakt, kan du bruke USB-kabelen.
ML-PAR100:
a. ikke tilgjengelig for M332xND og M382xD.
b. Ikke tilgjengelig for M382xD.
c. Vanlig papir 80 g/m2 (20 lbs. bond).
d. For M3320ND, M3820ND, M3820DW og M4020ND.
e. For M3325ND, M3825ND, M3825DW og M4025ND.
f. For å bruke valgfri IEEE 1284Bparallellkontakt, koble den til UBS-porten og 5V-utgangsporten.

Tilgjengelige vedlikeholdsdeler

For å kjøpe vedlikeholdsdeler, ta kontakt med stedet maskinen ble kjøpt. Bytte av vedlikeholdsdeler kan kun utføres av en autorisert serviceleverandør, forhandler eller utsalget der maskinen ble kjøpt. Garantien dekker ikke utskifting av vedlikeholdsdeler når den har nådd gjennomsnittlig ytelse.
Vedlikeholdsdeler erstattes ved spesifikke intervaller, for å unngå problemer ved utskriftskvalitet og papirmating som følger av slitte deler. Se følgende tabell. Formålet med den er å vedlikeholde maskinen så den forblir i beste fungerende tilstand. Vedlikeholdsdelene nedenfor bør byttes når levetiden på hvert element har blitt møtt.
Deler
Gir gjennomsnittliga
Valse for skuff 1
Ca. 90 000 sider
Skillevalse for skuff 1
Ca. 60 000 sider
Valse for skuff 2
Ca. 200 000 sider
Skillevalse for skuff 2
Ca. 100 000 sider
MP-valse
Ca. 100 000 sider
MP-skillevalse
Ca. 80 000 sider
Overføringsvalse
Ca. 100 000 sider
Varmeelement
Ca. 90 000 sider
a. Det påvirkes av operativsystemet som brukes, databehandlingsytelse, programvare, tilkoblingsmetode, media, mediastørrelse og jobbkompleksitet.