Samsung laserskrivere - Easy Eco-driver

merknad:
  • Easy Eco-driveren er kanskje ikke tilgjengelig avhengig av skrivermodell eller de valgfrie produktene som er installert. (Se under programvare i skriverens brukerhåndbok for å se hvilke programvarealternativer som er tilgjengelige.)
  • Easy Eco-driveren er bare tilgjengelig for brukere av Windows OS.
Bruk Easy Eco-driveren for å benytte deg av økonomifunksjoner for å spare papir og toner, før du begynner å skrive ut.
Med Easy Eco-driveren kan du utføre enkel redigering, slik som å fjerne bilder og tekst, endre skrifttype og mer.
Hvis du vil starte Easy Eco-driveren hver gang du skriver ut, går du til Printer Properties (Skriveregenskaper) > fanen Basic (Grunnleggende) > og markerer avmerkingsboksen for Start Easy Eco Driver before printing job (Start Easy Eco-driveren før utskriftsjobb).
Bruke Easy Eco-driveren
  1. Åpne et dokument du vil skrive ut.
  2. Åpne vinduet utskriftspreferanser.
  3. Fra fanen Favorites (Favoritter), velger duEco Printing Preview (Forhåndsvisning av økonomisk utskrift).
  4. Klikk på OK > Skriv ut.
    Et forhåndsvisningsvindu vises.
  5. Velg alternativene du vil bruke på dokumentet.
    En forhåndsvisning av de brukte dokumentalternativene vises.
  6. Klikk på Skriv ut.