• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung laserskrivere - Easy Capture Manager

merknad:
  • Easy Capture Manager er bare tilgjengelig for brukere av Windows OS.
  • Easy Capture Manager kanskje ikke tilgjengelige, avhengig av skrivermodellen eller installert ekstrautstyr. (Se programvarealternativene som er oppført som tilgjengelige i skriverens brukerhåndbok).
Ta et skjermbilde og åpne Easy Capture Manager ved å trykke på Print Screen-tasten på tastaturet. Nå kan du enkelt skrive ut skjermbildet som det er eller redigert.