Samsung laserskrivere - Samsung Mobile Print

Hva er Samsung Mobile Print?
Samsung Mobile Print er et kostnadsfritt program hvor brukere kan skrive ut bilder, dokumenter og nettsider direkte fra en smarttelefon eller et nettbrett. Samsung Mobile Print bare er ikke kompatibel med Android- og iOS-smarttelefoner, men også med iPod Touch og nettbrett. Den kobler den mobile enheten til et nettverk som er koblet til en Samsung-skriver eller til en trådløs skriver igjennom et Wi-Fi-tilgangspunkt. Det er ikke nødvendig å konfigurere nettverksinnstillingene – bare installer Samsung Mobile Print-programmet, så oppdager det automatisk kompatible Samsung-skrivere. I tillegg til å skrive ut bilder, nettsider og PDF-dokumenter, støttes også skanning. Hvis der er en Samsung flerfunksjonsskriver, kan du skanne ethvert dokument til et JPG-, PDF- eller PNG-format for rask og enkel visning på mobilenheten.
Laste ned Samsung Mobile Print
For å laste ned Samsung Mobile Print går du til app-butikken (Samsung Apps, Play Store, App Store) på mobilenheten og søker etter Samsung Mobile Print. For Apple-enheter kan du gå til iTunes på datamaskinen.
Figur : Android
Figur : iOS
  • Samsung Mobile Print
    • Android: Søk etter Samsung Mobile Print fra Play Store og last ned appen.
    • iOS: Søk etter Samsung Mobile Print fra App Store og last ned appen.
Støttede mobile operativsystem
  • Android OS 2.1, 2.3 eller nyere
  • iOS 4.0, 7.0 eller nyere
Enheter som støttes
  • iOS 4.0 eller nyere: iPod Touch, iPhone, iPad
  • Android 2.1 eller nyere: Galaxy S-serien, Galaxy Note-serien, Galaxy Tab-serien, Galaxy Camera-serien og Android-mobilenhet
  • Android 2.3 eller nyere: Galaxy-serien og Android-mobilenheter
Bruke Samsung Mobile Print-appen
Samsung Mobile Print er et kostnadsfritt program som gir brukere mulighet til å skrive ut, skanne (bare på flerfunksjonsskrivere) eller fakse (bare på flerfunksjonsskrivere) bilder, dokumenter og nettsider direkte fra en smarttelefon eller et nettbrett.
Utskrift
  1. Kontroller at NFC og Wi-Fi Direct er aktivert på mobilenheten og at Wi-Fi Direct-funksjonen er aktivert på skriveren.
  2. Åpne Samsung Mobile Print-appen.
      merknad:
    Hvis Samsung Mobile Print ikke er installert på en mobiltelefon, går du til app-butikken (Samsung Apps, Play Store, App Store) på mobilenheten og søker etter Samsung Mobile Print, last deretter ned appen og prøv igjen.
  3. Velg utskriftsmodus.
  4. Velg innholdet du vil skrive ut. Hvis nødvendig, kan du endre utskriftsalternativ ved å trykke på ikonet .
  5. Hold mobilenhetens NFC-tagg (vanligvis på baksiden av mobilenheten) over NFC-taggen på skriveren. Vent noen sekunder til mobilenheten sender en jobb til skriveren.
    Figur : NFC-tagg
      merknad:
    For noen mobiltelefoner kan det hende at NFC-taggen ikke er plassert på baksiden av mobiltelefonen. Kontroller plasseringen av NFC-antennen på smarttelefonen før du tagger.
  6. Skriveren begynner å skrive ut.
Skanning
  1. Kontroller at NFC og Wi-Fi Direct er aktivert på mobilenheten og at Wi-Fi Direct-funksjonen er aktivert på skriveren.
  2. Åpne Samsung Mobile Print-appen.
      merknad:
    Hvis Samsung Mobile Print ikke er installert på en mobiltelefon, går du til app-butikken (Samsung Apps, Play Store, App Store) på mobilenheten og søker etter Samsung Mobile Print, last deretter ned appen og prøv igjen.
  3. Velg skannemodus.
  4. Plasser et enkeltdokument med skriften ned på dokumentglasset eller legg dokumentene med forsiden opp i dokumentmateren. Hvis nødvendig, kan du endre skannealternativ ved å trykke på ikonet .
  5. Hold mobilenhetens NFC-tagg (vanligvis på baksiden av mobilenheten) over NFC-taggen på skriveren. Vent noen sekunder til mobilenheten sender en jobb til skriveren.
    Figur : NFC-tagg
      merknad:
    For noen mobiltelefoner kan det hende at NFC-taggen ikke er plassert på baksiden av mobiltelefonen. Kontroller plasseringen av NFC-antennen på smarttelefonen før du tagger.
  6. Skriveren begynner å skanne innholdet. De skannede dataene lagres på mobilenheten.
      merknad:
    For å fortsette skanning, følger du instruksjonene på app-skjermbildet.
Sende faks
  1. Kontroller at NFC og Wi-Fi Direct er aktivert på mobilenheten og at Wi-Fi Direct-funksjonen er aktivert på skriveren.
  2. Åpne Samsung Mobile Print-appen.
      merknad:
    Hvis Samsung Mobile Print ikke er installert på en mobiltelefon, går du til app-butikken (Samsung Apps, Play Store, App Store) på mobilenheten og søker etter Samsung Mobile Print, last deretter ned appen og prøv igjen.
  3. Velg faksmodus.
  4. Velg innholdet som skal sendes på faks. Hvis det er nødvendig angir du faksnummeret og endrer faksalternativet ved å trykke på ikonet .
  5. Hold mobilenhetens NFC-tagg (vanligvis på baksiden av mobilenheten) over NFC-taggen på skriveren. Vent noen sekunder til mobilenheten sender en jobb til skriveren.
    Figur : NFC-tagg
      merknad:
    For noen mobiltelefoner kan det hende at NFC-taggen ikke er plassert på baksiden av mobiltelefonen. Kontroller plasseringen av NFC-antennen på smarttelefonen før du tagger.
  6. Skriveren begynner å fakse innholdet.