• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung laserskrivere - slik konfigurerer du en skriver på et trådløst nettverk over USB i Windows.

Lær å konfigurere en skriver på et trådløst nettverk i Windows 7 og 8, samt koble til en skriver manuelt via USB. Denne informasjonen bruker et eksempel på et nettverk med WPA2 som krypteringsmetode. Selv om WEP støttes, er det svært usikkert og bør unngås. Alle moderne rutere støtter WPA eller WPA2, som er bedre alternativer.
Før du starter, må du kjenne til følgende informasjon:
  • IP-adressen til ruteren eller tilgangspunktet (standard gateway).
  • Navnet på det trådløse nettverket (SSID).
  • Krypteringsmetoden nettverket benytter (WEP/WPA/WPA2).
  • Nettverkets sikkerhetsnøkkel (passordet du angir for å koble til).
Vi anbefaler at du laster ned de nyeste skriver- og skannerdriverne for skriveren.
Hvis du ikke har installert skriverdriveren ennå, gå til Software and Driver Downloads (Programvare og Drivere - nedlasting) og angi skriverens modellnummer i søkeboksen for å laste ned den nyeste driveren.
Konfigurere et trådløst nettverk via USB
Velg operativsystemet ditt og følg deretter tilsvarende trinn.