Samsung flerfunksjons laserskrivere - slik installeres en skannerdriver i Windows

Følg denne fremgangsmåten for å installere en skannerdriver:
  merknad:
Sørg for å laste ned den nyeste skannerdriveren.
For å laste ned de nyeste drivere og programvare, kan du gå til Programvare og drivere, angi skrivermodellen i tekstboksen og klikke på Driver-fanen for å vise den nyeste driveren. Last ned skannerdriveren hvis den nyeste versjonen ikke er lastet ned.
  1. Når du har lastet ned den nyeste skannerdriveren, klikker du Kjør for å starte installasjonsveiviseren.
  2. Velg for å godta avmerkingsboksene for Lisensavtalen for sluttbrukere og Bruke forbedrede funksjoner og delta i programmet for innsamling av informasjon om skriverbruk. Klikk deretter på Neste.
    Figur : Avtale om å installere programvare
  3. Sørg for å koble skriveren til en USB eller et nettverk, og klikk deretter på Neste.
    Figur : Koble til skriveren
  4. Avhengig av hvordan skriveren er koblet til, velg ett av følgende alternativer for skrivertilkobling, og klikk deretter på Neste.
    • Direkte tilkobling ved hjelp av en USB-kabel Skriveren er koblet til en datamaskin med en USB-kabel.
    • Nettverkstilkobling Skriveren koblet til en ruter/et tilgangspunkt trådløst eller kablet.
    • Konfigurere den trådløse tilkoblingen ved hjelp av USB-kabel Konfigurer en skriver som er koblet trådløst med en USB-kabel.
    Figur : Type skrivertilkobling
  5. Velg skriveren din fra listen over tilkoblede skrivere, og klikk deretter på Neste.
    Figur : Skrivere som ble funnet
  6. Velg komponentene som kreves for installering, og klikk deretter på Neste.
    Figur : Valg for installering av programvare
    En fremdriftslinje vises når komponentene blir installert.
    Figur : Fremdriftslinje under programvareinstallering
  7. Når konfigurasjonen er fullført, klikker du på Fullfør for å lukke veiviseren.
      merknad:
    For å registrere skriveren din, velger du avmerkingsboksen Nettbasert registrering.
    Figur : Fullføring av konfigurasjon