Samsung flerfunksjons laserskrivere - slik konfigurerer du skanning til e-post

Følg disse trinnene for å konfigurere "skanning til e-post"-funksjonen:
  1. Konfigurer Scan Manager.
    1. Installer og konfigurer Scan Manager.
      For å laste ned den nyeste skannerdriveren, gå til Programvare og drivere. Skriv deretter inn skrivermodellen i tekstboksen for å finne skannerdriveren.
    2. Kontroller at det er en aktiv nettverkstilkobling mellom skriveren og datamaskinen.
      Kontroller at du har en aktiv e-postkonto eller e-postserver som ikke bruker SSL (Secure Sockets Layer). Ta kontakt med e-postleverandøren for å kontrollere om SSL er nødvendig.
  2. Konfigurere e-post i SyncThru-webtjenester
    1. For å få tilgang til og vise SyncThru-webtjenester, kan du bruke en av følgende metoder:
      • Høyreklikk på Smart-panel, og velg så Skriverinnstilling.
        Figur : Skriverinnstilling
        ELLER
      • Åpne en nettleser, og angi deretter skriverens IP-adresse i adresselinjen.
    2. Klikk på fanen Maskininnstillinger. Velg deretter E-postkonfigurasjon-menyen fra det venstre navigasjonsfeltet, for å vise skjermbildet for e-postkonfigurasjon.
        merknad:
      Hvis Maskininnstillinger-fanen eller menyene ikke vises, klikk på Pålogging-knappen øverst til høyre på SyncThru-webtjenester-nettsiden.
      Standard brukernavn og passord for pålogging er admin/sec00000.
    3. Angi SMTP-serverparametrene i E-postkonfigurasjon-vinduet.
        merknad:
      Kontakt e-postleverandøren eller systemadministratoren for å få hjelp, hvis du ikke kjenner til verdiene du må angi for e-postserver eller -konto.
      Påfølgende eksempel bruker America Online (AOL) til å konfigurere SMTP e-postserveren. AOL serveren bruker ikke SSL.
      • Konfigurere SMTP-server
        • IP-adresse eller vertsnavn: ved bruk av vertsnavn
        • SMTP-server og port: smtp.aol.com 587
        • SMTP krever godkjenning: avmerket
        • Navn for pålogging til SMTP-server: xxxxxx@aol.com
        • Passord for SMTP-server xxxxxxxxxx
        • Tidsavbrudd for tilkobling til SMTP-server: 30
          Sørg for å endre tidsavbrudd for tilkobling til SMTP-server.
        • Maksimal meldingsstørrelse: 4 MB
      • POP før SMTP-oppsett
        • SMTP krever POP3 før SMTP-autentisering: avmerket
        • IP-adresse eller vertsnavn: ved bruk av vertsnavn
        • POP3-server og port: pop.aol.com
        • Påloggingsnavn for POP3-server: xxxxxx@aol.com
        • Passord for POP3-server. xxxxxxxxxx
      Figur : Konfigurere e-post – konfigurere SMTP-server
    4. Etter du angir all informasjon, klikk på Bruk for å lagre endringene.