Samsung-laserskrivere - slik tilbakestiller du SyncThru-passordet ved hjelp av skriverpanelet

merknad:
Alle nettverksinnstillingene (inkludert SWS-passordet) tilbakestilles. Manuelt konfigurert IP-informasjon eller innstillinger for tilkobling til trådløse nettverk må angis på nytt.
For å tilbakestille SWS-passordet (SyncThru-webtjeneste):
  1. Trykk på Meny-knappen på skriverpanelet.
    Figur : Skriverpanel
  2. Bruk pilene, naviger til Nettverk, og trykk deretter på OK.
  3. Trykk på pil høyre til Slett innstilling vises, og trykk deretter på OK.
  4. Velg Ja og deretter OK.
  5. Etter at skriveren er ferdig med å fjerne nettverksinnstillingene, kobler du den fra i noen sekunder, før du kobler den til igjen.
      merknad:
    Hvis passordet ikke ble endret, eller dette er første gang prøver å bruke SyncThru-tjenesten, er standard Bruker-ID for SyncThru admin og standard passord er sec00000.
    Figur : Pålogging