Samsung flerfunksjons laserskrivere - slik skanner du til en datamaskin som bruker Smarthru Office 2.

merknad:
Sørg for å laste ned den nyeste skriver- og skannerdriveren før du bruker Smarthru Office 2.
For å vise den nyeste skannerdriverversjonen, gå til Programvare og drivere.
Følg denne fremgangsmåten for å skanne til en datamaskin med Smarthru Office 2:
  1. Åpne Smarthru Office 2. Klikk deretter på skanne-ikonet for å åpne dialogboksen Innstillinger for skanning.
    Figur : Dialogboksen Innstillinger for skanning
  2. Velg en skanner fra nedtrekkslisten Velg skanner.
  3. Velg et alternativ fra nedtrekkslisten Papirkilde.
    Figur : Innstillinger for papirkilde
  4. Klikk på Avansert for å vise flere alternativer for innstillinger.
    Figur : Avansert-knappen
  5. I Skann til-delen klikker du på (…)-knappen for å lagre den skannede filen i en mappe.
    Figur : Mappe for å lagre skannet bilde
  6. Angi et filnavn i Filnavn-tekstboksen, og velg deretter format fra rullegardinlisten Filformat.
    Figur : Filnavn og format
  7. Klikk på Skann for å skanne dokumentene.
    Figur : Skann-knapp