Samsung flerfunksjons laserskrivere - slik skanner du med Scan Assistant i Mac OS X.

Sørg for å laste ned og installere Easy Printer Manager og Scan Assistant før du skanner fra en skriver.
For å laste ned Easy Printer Manager- eller Scan Assistant-skanneprogramvare, gå til Programvare og drivere og angi skriverens modellnummer i søkeboksen.
Easy Printer Manager finnes under fanen Programvare, og Scan Assistant er del av skanningens drivernedlasting i Driver-fanen.
Følg denne fremgangsmåten for å skanne med Scan Assistant på en Mac-maskin som kjører Mac OS X:
  1. Kontroller at nyeste skriver- og skannerdrivere er installert.
    For å vise den nyeste skannerdriverversjonen, gå til Programvare og drivere.
  2. Klikk på Easy Printer Manager-ikonet i dokken på Mac-maskinen.
    Figur : Easy Printer Manager-ikon
  3. Klikk på Skann-knappen for å åpne Scan Assistant.
      merknad:
    Hvis Skann-knappen er nedtonet, må du velge riktig skriver og kontrollere at Scan Assistant-programvaren har blitt lastet ned.
    Figur : Skanne ved hjelp av Samsung Easy Printer Manager
  4. På skjermbildet Scan Assistant i grunnleggende modus, kan du endre alternativene for standard Skanneinnstillinger og Innstillinger, hvis du ønsker.
    • Alternativer for Skanneinnstilling:
      • Bildetype
      • Oppløsning
      • Skannestørrelse
      • Dokumentkilde
      • Sider som skal skannes
    • Alternativer for Innstillinger:
      • Automatisk beskjæring av bilde etter forhåndsvisning
      • Forhåndsvisning ved programoppstart
      • Registrering av blanke ark
      Figur : Alternativer for skanneinnstillinger og innstillinger
  5. For å vise flere alternativer for innstillinger, klikk på Avansert og velg et alternativ for følgende avanserte innstillinger:
    • Bildejustering
      • Automatisk beskjæring
      • Automatisk utretting
      • Automatisk rotering
      Figur : Bildejustering
    • Bildeforbedring
      • Fjerne utkant
      • Bakgrunnsfjerning
      • Derastrer
      • Automatisk eksponering
      • Automatisk fargebalanse
      Figur : Bildeforbedring
    • Tilleggsinnstillinger
      • Plakatstifting
      • Bokskanning
      • Vannmerke
      Figur : Tilleggsinnstillinger
  6. Klikk Forhåndsvisning for å vise bildet før skanning og lagre, eller klikk Skann for å skanne et bilde med de endrede skanneinnstillingene.
    Lagre-skjermbildet vises etter at du har skannet et bilde.
    Figur : Forhåndsvisning og Skann-knappene
  7. Velg ønskede filinnstillinger for å lagre den skannede bildefilen.
    Angi et filnavn, og velg deretter filformat fra rullegardinlisten Lagre filformat.
    Figur : Alternativer for fillagring
    Figur : Valg av PDF-format
  8. Klikk på Lagre for å sikre at de ønskede endringene lagres.
    Figur : Lagre-knapp
  merknad:
Hvis skanning ikke fungerer, eller programvaren ikke finner skanneren, sørg for å laste ned den nyeste driveren og programvaren.