Samsung laserskrivere - slik kobler du skriveren til et trådløst nettverk ved hjelp av kontrollpanelet

forsiktig:
Før du starter denne tilkoblingsprosessen, kreves nettverksnavnet (SSID) på det trådløse nettverket og sikkerhetsnøkkelen for nettverket. Denne informasjonen ble angitt da den trådløse ruteren eller tilgangspunktet ble installert.
Gjør følgende for å koble skriveren til det trådløse nettverket:
  1. Skru skriveren .
  2. Trykk på Meny-knappen på kontrollpanelet.
    Figur : Trykk på Meny-knappen.
    .
  3. Bruk retningspilene, venstre eller høyre, velg Nettverk, og trykk deretter på OK.
  4. Bruk retningspilene, venstre eller høyre, velg Trådløst, og trykk deretter på OK.
  5. Velg WLAN-innstillinger, og trykk deretter OK.
  6. Trykk på OK for å velge en av konfigurasjonsmetodene nedenfor:
    • Veiviser: i denne modusen er konfigurasjonen automatisk. Skriveren viser en liste over tilgjengelige nettverk du kan velge mellom, og skriveren vil, hvis nødvendig, be om den tilsvarende sikkerhetsnøkkelen når du velger nettverket.
    • Egendefinert: i denne modusen kan brukere angi og redigere SSID-en, eller velge detaljerte sikkerhetsalternativer manuelt.
  7. Når du kobler til, vil det blå LED-lyset for trådløst blinke, og deretter lyse når tilkoblingen er opprettet.