Samsung-multifunksjonslaserskrivere  -  Motta fakser ved hjelp av DRPD-modus

Dette dokumentet viser hvordan du mottar fakser ved hjelp av DRPD-modus.
Følg denne fremgangsmåten for å konfigurere skriveren til å motta fakser ved hjelp av DRPD-modus.
  1. Slå på skriveren.
  2. Trykk på Fax-knappen (Faks) på kontrollpanelet.
  3. Trykk på Menu-knappen (Meny) på kontrollpanelet.
  4. Bruk venstre og høyre pilknapp til å velge Fax Setup (Fakskonfigurasjon), og trykk deretter på OK.
  5. Bruk venstre og høyre pilknapp til å velge Receiving (Mottak), og trykk deretter på OK.
  6. Naviger til DRPD-modus, og trykk deretter på Waiting Ring (Venter ringemønster).
  7. Ring faksnummeret ditt fra et annet telefonnummer.
      merknad:
    Ikke svar når skriveren begynner å ringe. Det må ringes flere ganger for at skriveren skal lære mønsteret.
  8. Når det er fullført, vises Completed DRPD Setup (DRPD-oppsett fullført) på kontrollpanelet.
      merknad:
    Error DRPD ring (Feil ved DRPD-oppringing) vises hvis DRPD-konfigurasjonen mislykkes. Hvis dette skjer, slår du skriveren av og deretter på igjen. Gjenta trinnene ovenfor for å konfigurere DRPD-modus.
  9. Trykk på Stopp/Fjern-knappen for å avslutte, eller trykk på OK når DRPD vises for å gå gjennom konfigurasjonen igjen.
      merknad:
    DRPD må konfigureres igjen hvis skriveren tildeles et nytt faksnummeret eller en annen telefonlinje kobles til.