Samsung-laserskrivere - Slik bruker du NFC-funksjonen til å skrive ut fra en Galaxy-telefon

NFC-funksjonen (Near Field Communication) gjør det mulig å skrive ut direkte fra en mobiltelefon ved å holde mobiltelefonen over NFC-merket på skriveren.
Figur : NFC-merket
Følgende er nødvendig for å skrive ut ved hjelp av NFC-funksjonen:
  • En NFC- og Wi-Fi Direct-aktivert mobiltelefon med Android OS 4.0 eller nyere.
  • En skriver med NFC-funksjonalitet og Wi-Fi Direct.
  • Samsung MobilePrint-appen.
Slik skriver du ut ved hjelp av NFC-funksjonen:
  1. Kontroller at NFC- og Wi-Fi Direct-funksjonene er aktivert på mobiltelefonen, og at Wi-Fi Direct er aktivert på skriveren.
      merknad:
    Se Slik konfigurerer du Wi-Fi Direct for hjelp med å aktivere Wi-Fi Direct på skriveren.
  2. Hold mobiltelefonen med NFC-antennen vendt ned over NFC-merket på skriveren. Etter noen få sekunder vil Samsung MobilePrint-appen starte automatisk.
    Figur : NFC-tilkobling
      merknad:
    Hvis Samsung MobilePrint-appen ikke er installert, omdirigeres telefonen til nedlastingssiden for Samsung MobilePrint. Last ned appen, og prøv fremgangsmåten ovenfor igjen.
  3. Velg filen du vil skrive ut. Trykk på -knappen for å endre utskriftsalternativene.
  4. Hold mobiltelefonen med NFC-antennen vendt ned over NFC-merket på skriveren. Etter noen få sekunder vil mobiltelefonen koble til skriveren.
    Figur : NFC-tilkobling
  5. Skriveren starter å skrive ut filen.
På noen mobiltelefoner kan det hende at NFC-antennen ikke er plassert på baksiden av mobiltelefonen. Kontroller plasseringen av NFC-antennen på mobiltelefonen før du merker av. Hvis det vises en feilmelding om å endre PIN-koden, endrer du PIN-koden og trykker på OK. Følg instruksjonen på skjermbildet til appen for å oppdatere PIN-koden.