• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung-laserskrivere  -  Android-smarttelefoner og Samsung Print Service Plugin

Samsung Print Service Plugin, som er tilgjengelig for nedlasting i Google Play Store, gir standard utskriftsstøtte på Android-enheter som kjører minst Android 4.4 (KitKat).
Plugin-modulen gjør at mange Samsung-laserskrivere og -flerfunksjonsskrivere ikke har behov for tredjepartsprogrammer eller ekstra skriverdrivere for å skrive ut. Du kan enkelt skrive ut bilder, nettsider og dokumenter når mobilenheten din er koblet til en kompatibel Samsung-skriver via et trådløst nettverk eller en direkte trådløs tilkobling til skriveren. Du kan kontrollere utskriftsinnstillingene inkludert farger, antall kopier, papirretning, papirtype, papirstørrelse og dobbeltsidig utskrift.

Trinn 1: Kontroller at skriveren er Mopria-sertifisert

Gå til Godkjente produkter (på engelsk) på Mopria-nettstedet, og kontroller deretter at skriveren er kompatibel med Mopria. Hvis skriveren ikke finnes i listen, fortsett til neste trinn.

Trinn 2: Last ned Samsung Print Service Plugin

På Samsung Galaxy smarttelefoner og nettbrett er plugin-modulen for Samsung Print Service forhåndsinstallert. Hvis du har en Samsung Galaxy mobil, går du til neste trinn.
Hvis du har en Android-smarttelefon som ikke er en Galaxy og som kjører Android-versjon 4.4 og nyere, kan du laste ned appen fra Google Play Store.
  1. Gå til Samsung Print Service Plugin for å laste ned plugin-modulen (hvis du leser denne siden på en mobilenhet), eller søk etter Samsung Print Service Plugini Google Play Store.
  2. Klikk på den grønne Install-knappen.
  3. Klikk på den grønne Accept-knappen.

Trinn 3: Skrive ut eller dele fra Samsung Print Service Plugin

Når du har lastet ned og installert Samsung Print Service Plugin, vil menyalternativene for elementer som nettsider og bilder vise Skrive ut og Del-alternativer.
For å skrive ut trykker du på innstillinger-ikonet, trykker på Skriv ut, og velger deretter dine utskriftsalternativer.
Utskriftsmeny
For å dele trykker du på deleikonet, deretter på Samsung Print Service Plugin og følger instruksjonene på skjermen.
Dele-menyen