Samsung-laserskrivere  -  Slik fjerner du ventende dokumenter i utskriftskøen

Når du skriver ut, sendes dokumenter først til en utskriftskø og deretter til skriveren. Hvis dokumenter ikke ble skrevet ut, må de fjernes fra utskriftskøen manuelt.
For Windows følger du følgende fremgangsmåte for å fjerne dokumenter fra utskriftskøen manuelt:
  1. Klikk på Kontrollpanel, og velg deretter Enheter og skrivere.
    Figur : Åpne Kontrollpanel, og velg deretter Enheter og skrivere.
  2. Velg skriveren din, høyreklikk på musen, og klikk deretter på Se hva som skrives ut.
    Figur : Velg skriveren din og, klikk deretter på Se hva som skrives ut.
  3. Klikk på Skriver øverst til venstre på skjermen, og velg deretter Slett alle dokumenter.
    Figur : Klikk på Skriver, og velg Avbryt alle dokumenter
  4. En popup-melding ber deg om å bekrefte at alle dokumenter skal avbrytes. Klikk på Ja.
    Figur : Klikk på Ja for å avbryte alle dokumentene i utskriftskøen.
  5. Alle dokumenter i utskriftskøen fjernes, og ingen ventende utskriftsjobber vises i listen Se hva som skrives ut. Dokumentene som var i utskriftskøen vil ikke skrives ut. De må deretter skrives ut på nytt.
For Mac OS X følger du følgende fremgangsmåte for å fjerne dokumenter fra utskriftskøen manuelt:
  1. Klikk på Systemvalg, og velg deretter Utskrift og skanning fra listen.
    Figur : Klikk på Systemvalg, og velg deretter Utskrift og skanning.
  2. Velg skriveren, og klikk deretter på Åpne utskriftskø.
    Figur : Velg skriveren, og klikk på Åpne utskriftskø.
  3. Klikk på X-knappen ved siden av hvert spesifikke dokument som du vil fjerne fra utskriftskøen.
    Figur : Klikk på X-knappen for å fjerne et dokument fra utskriftskøen
Etter at du har utført trinnene ovenfor, vil ingen av dokumentene som var i utskriftskøen skrives ut. De må deretter må skrives ut på nytt.