Samsung-laserskrivere  -  Slik skriver du ut med Samsung MobilePrint (iOS)

merknad:
Denne appen vil bare fungere med spesifikke Samsung-skrivere. Se beskrivelsen av appen i Apple App Store for en oppdatert liste over skrivere som støttes.
Slik skriver du ut ved hjelp av Samsung MobilePrint:
  1. Åpne MobilePrint og velg kilde fra hovedskjermen.
    Figur : Hovedskjermbildet
  2. Den valgte kilden vil åpnes: Velg hva du vil skrive ut, og trykk deretter på No printer selected-knappen (Ingen skriver er valgt) nederst på siden.
    Figur : No printer selected (Ingen skriver er valgt)
  3. Under Choose a Device...-alternativet (Velg en enhet...) trykker du på No printer selected (Ingen skriver er valgt) for å søke etter eventuelle nettverkstilkoblet skrivere.
    Figur : Innstillinger
      merknad:
    Skriveren må være på og koblet til samme nettverk som nettbrettet eller smarttelefonen for at den skal kunne vises. MobilePrint vil søke etter skrivere og vise alle skrivere den finner.
  4. Trykk på den aktuelle skriveren slik at MobilePrint går tilbake til skjermbildet for utskriftsinnstillinger.
    Figur : Valgt skriver
  5. Etter at du har angitt utskriftsalternativene som er nødvendige, trykker du på Preview (Forhåndsvisning) øverst til venstre på skjermen.
    Figur : Forhåndsvis
  6. Klikk på Print (Skriv ut) for å sende jobben til skriveren.
    Figur : Utskrift
Skriveren er nå oppført på nedre del av skjermbildet. Et nytt søk etter skriveren vil ikke være nødvendig neste gang MobilePrint brukes.