Samsung-laserskrivere  -  Slik skriver du ut med Samsung MobilePrint (Android)

merknad:
Denne appen vil bare fungere med spesifikke Samsung-skrivere. Se beskrivelsen av appen i Android Market for en oppdatert liste over skrivere som støttes.
Slik skriver du ut ved hjelp av Samsung MobilePrint:
  1. Åpne MobilePrint og velg kilde fra hovedskjermen.
    Figur : Kilde
  2. Den valgte kilden vil åpnes: Velg hva du vil skrive ut, og trykk deretter på Select Printer-knappen (Velg skriver) øverst til høyre på siden.
    Figur : Velg skriver
  3. Choose a Device-alternativet (Velg en enhet) vil vises og søke etter eventuelle nettverkstilkoblede skrivere.
    Figur : Velg en enhet
    merknad:
    Skriveren må være på og koblet til samme nettverk som nettbrettet eller smarttelefonen for at den skal kunne vises. MobilePrint vil søke etter skriveren og vise alle skrivere den finner.
  4. Trykk på den aktuelle skriveren slik at MobilePrint går til skjermbildet for utskriftsinnstillinger.
    Figur : Utskriftsalternativer
  5. Etter at du har angitt utskriftsalternativene som er nødvendige, trykker du på Setting (Innstilling) øverst til venstre på skjermen.
  6. Klikk på Print (Skriv ut) for å sende jobben til skriveren.
    Figur : Forhåndsvisning
    merknad:
    Skriveren er nå oppført på nedre del av skjermbildet. Et nytt søk etter skriveren vil ikke være nødvendig neste gang MobilePrint brukes.