• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung-laserskrivere - Slik kontroller du fastvareversjonen for en skriver

Du kontrollerer fastvareversjonen til en skriver ved å følge fremgangsmåten nedenfor:
  1. Følg instruksjonene for å Logge på SyncThru Web Service.
  2. Klikk på Maintenance-kategorien Vedlikehold). Fastvareversjonen til skriveren vil bli vist nedenfor.
    Figur : Fastvareversjon for skriveren vises i Vedlikehold-kategorien