Samsung-laserskrivere - Avinstallere en skriver i Windows 7

Når skriverstatusen ikke er riktig eller skriveren ikke skriver ut noe fra datamaskinen, kan en total avinstallasjon av skriveren og deretter en ny installasjon løse problemet.
Bruk denne fremgangsmåten for å avinstallere skriveren i Windows 7.
  1. Klikk på Start-knappen.
    Figur : Trykk på Start-knappen
  2. Klikk på Enheter og skrivere.
    Figur : Klikk på Enheter og skrivere
  3. Velg skriveren du vil avinstallere, og klikk deretter på Fjern enhet på toppen av vinduet.
    Figur : Vinduet Enheter og skrivere
  4. Det vises en melding for å bekrefte avinstallasjonen av skriveren. Klikk på Ja.
    Figur : Klikk på Ja for å avinstallere skriveren
  5. Etter at du har avinstallert skriveren, avinstallerer du skriverdriveren i tillegg. Klikk på Start-knappen og deretter på Kontrollpanel.
    Figur : Start-meny
  6. Klikk på Avinstaller et program.
    Figur : Kontrollpanelmenyen
  7. I menyen for Programmer og funksjoner klikker du på driveren til skrivermodellen og deretter på Avinstaller.
    Figur : Menyen for programmer og funksjoner
  8. Følg trinnene i installasjonsveiviseren for å avinstallere skriveren helt.
  9. Når skriverdriveren er fullstendig fjernet, klikker du på Fullfør for å lukke veiviseren.
  merknad:
Skriveren vises ikke lenger i listen over enheter og skrivere etter at skriveren er avinstallert. Gå til Programvare- og drivernedlastinger, og angi skriverens modellnummer i søkeboksen for å laste ned den nyeste driveren.