Samsung-multifunksjonslaserskrivere - Slik installerer du Easy Printer Manager på Mac OS X

Kontroller at skriverdriveren er lastet ned og installert, før du installerer Easy Printer Manager. Gå til Programvare- og drivernedlastinger, og angi skriverens modellnummer i søkeboksen for å laste ned den nyeste driveren.
Bruk fremgangsmåten for å installere Easy Printer Manager.
  1. Klikk på nedlastingsmappen du vil åpne.
    Figur : Eksempel på nedlastingsfil
  2. Klikk på Mac_PrinterManager.
    Figur : Eksempel på Mac_PrinterManager
  3. Klikk på Installer.pkg.
    Figur : Eksempel på Installer.pkg-filen
  4. Klikk på Continue (Fortsett) for å begynne installasjonen.
    Figur : Skjermbilde av Printer Manager (1 av 6)
  5. Klikk på Continue (Fortsett), og klikk deretter på Agree (Jeg samtykker).
    Figur : Skjermbilde av Printer Manager (2 av 6)
  6. Merk av boksen ved siden av Keep Printer Manager in Dock (Behold Printer Manager i dokken), og klikk deretter på Continue (Fortsett).
    Figur : Skjermbilde av Printer Manager (3 av 6)
  7. Velg mappen du vil lagre programvareinformasjonen i, og klikk deretter på Continue (Fortsett).
    Figur : Skjermbilde av Printer Manager (4 av 6)
  8. Klikk på Install (Installer) for å begynne installasjonen.
    Figur : Skjermbilde av Printer Manager (5 av 6)
  9. Når installasjonen er ferdig, klikker du på Close (Lukk) for å avslutte.
    Figur : Skjermbilde av Printer Manager (6 av 6)
  10. Åpne Easy Printer Manager for å vise skriverstatusen.
      merknad:
    Hvis skriveren ikke vises, klikker du på det grønne oppdateringsikonet øverst til høyre, og deretter kontrollerer du at skriveren er koblet til via USB eller koblet til hjemmenettverket.
    Figur : Eksempel på Easy Printer Manager