Samsung-laserskrivere - Slik installerer du drivere/programvare ved hjelp av installasjonsprogrammet for Samsung-skrivere for Windows

Installasjonsprogrammet for Samsung-skriveren er et nettbasert installasjonsprogram som vil laste ned og installere skriverdrivere og programvare som kreves for Samsung-skrivere.
Hvis du ikke har installert skriverdriveren ennå, går du til Programvare- og drivernedlastinger. og angir modellnummeret skriveren i søkeboksen for å laste ned den nyeste driveren.
Figur : Eksempel på installasjonsprogrammet for Samsung-skrivere
Bilde som viser installasjonsprogrammet for Samsung-skrivere
Når installasjonsprogrammet åpnes, klikker du på Windows-ikonet hvis operativsystemet er Windows XP eller nyere.

Windows

Velg din installasjonstype, og følg deretter de riktig trinnene.