Samsung-laserskrivere - Feilmelding om Dev Home/Deve Home Sensor (Feil med fremkallerposisjon/Feil med sensor for fremkallerposisjon)

Gjør følgende hvis en feilmelding om Dev Home/Deve Home Sensor (Feil med fremkallerposisjon/Feil med sensor for fremkallerposisjon) vises på skriveren:
  1. Slå av skriveren helt.
  2. Slå skriveren, og vent til enheten er varmet opp.
Hvis feilmeldingen om Dev Home/Deve Home Sensor (Feil med fremkallerposisjon/Feil med sensor for fremkallerposisjon) vises igjen, kan du gå til https://support.hp.com for å få mer hjelp.