• Opplysning
    Vi oppdaterer vår nettside.

Hvis du opplever feil i løpet av denne perioden, ber vi deg prøve igjen senere.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung-laserskrivere - Feilmelding om Actuator Motor (utløsermotor)

Hvis en feilmelding om Actuator Motor (utløsermotor) vises på skriveren samtidig som du hører en skrapelyd, er ikke sikkerhetstappene fjernet som de skal. Sikkerhetstappene som ikke er fjernet, hindrer at tonermotoren roterer og fører til feilen om Actuator Motor (utløsermotor). Kontroller at alle sikkerhetstappene har blitt fjernet før du bruker skriveren.
Se i skriverens hurtiginstallasjonsveiledning for instruksjoner om hvordan du fjerner sikkerhetstappene før du bruker skriveren.
Figur : Skriverens hurtiginstallasjonsveiledning inneholder instruksjoner om hvordan du fjerner sikkerhetstappene