• Opplysning

HP er oppmerksom på den siste klasse av sikkerhets-sårbarheter som kalles "spekulativ kjøring av side-kanalsangrep" som påvirker mange moderne prosessorer (Intel, AMD og ARM) og operativsystemer. HP vil gi oppdatert informasjon om dette på kundestøttesiden så snart den blir tilgjengelig.

hp-concentra-wrapper-portlet

Handlinger
Laster inn...

Samsung-laserskrivere - Slik installerer du drivere/programvare ved hjelp av installasjonsprogrammet for Samsung-skrivere for Mac OS X

Installasjonsprogrammet for Samsung-skrivere er et nettbasert installasjonsprogram som vil laste ned og installere skriverdrivere og programvare som kreves for Samsung-skrivere.
Hvis du ikke har installert skriverdriveren ennå, går du til Programvare- og drivernedlastinger. og angir modellnummeret skriveren i søkeboksen for å laste ned den nyeste driveren.
Figur : Eksempel på installasjonsprogrammet for Samsung-skrivere
Bilde som viser installasjonsprogrammet for Samsung-skrivere
Når installasjonsprogrammet åpnes, klikker du på Mac OS X-ikonet hvis operativsystemet er Mac OS X 10.5 eller høyere.
Mac OS X
Velg din installasjonstype, og følg deretter de riktig trinnene.