Samsung-laserskrivere - Slik installerer du en skriverdriver for Mac OS X

Installasjonsprogrammet for Samsung-skriveren er et nettbasert installasjonsprogram som vil laste ned og installere skriverdrivere og programvare som kreves for Samsung-skrivere.
Hvis du ikke har installert skriverdriveren ennå, går du til Programvare- og drivernedlastinger. og angir modellnummeret skriveren i søkeboksen for å laste ned den nyeste driveren.
Følg denne fremgangsmåten for å installere skriverdriveren.
  1. Åpne mappen Mac_Installer i Nedlastinger.
  2. Åpne mappen Mac_Printer, og kjør installasjonsprogrammet for skriverdriveren.
    Figur : Eksempel på installasjonsprogrammet for skriverdriveren
    Bilde som viser installasjonsprogrammet for skriverdriveren
    merknad:
    Du kan få en av følgende meldinger:
    • Hvis du får en melding om Authenticate (Godkjenn), angir du passordet og klikker deretter på OK for å fortsette.
    • Hvis du får en melding Authenticate (Godkjenne) og du ikke vet passordet, kontakter du systemadministratoren for å få hjelp.
  3. Klikk på Continue (Fortsett) i advarselsdialogboksen, og deretter Continue (Fortsett) i skriverdrivervinduet for å starte installasjonsprogrammet.
    Figur : Eksempel på å klikke på Continue (Fortsett) i advarselsdialogboksen
    Bilde som viser advarselsdialogboksen og å klikke på Continue (Fortsett)
  4. Klikk på Continue (Fortsett) i dialogboksene Introduction (Introduksjon) og Read Me (Les meg), og klikk deretter på Agree (Jeg samtykker) for å godta vilkårene.
    Figur : Eksempel på å velge Agree (Jeg samtykker)
    Bilde som viser hvor du kan velge Agree (Jeg samtykker)
  5. Lukk ut alle programmer, og klikk deretter på Continue (Fortsett) på advarselsdialogboksen som vises.
    Figur : Eksempel på å klikke på Continue (Fortsett)
    Bilde som viser eksempel på å klikke på Continue (Fortsett)
  6. Velg hvor du ønsker å installere skriverdriverprogramvaren, og klikk deretter på Continue (Fortsett).
    Figur : Eksempel på å velge en målmappe
    Bilde som viser eksempel på å velge en målmappe
  7. Velg installasjonstypen, og klikk deretter på Install (Installer).
    Figur : Eksempel på å klikke på Install (Installer)
    Bilde som viser å klikke på Install (Installer)
  8. Hvis du blir bedt om det, angir du passordet for å starte installasjonen.
    Figur : Eksempel på å oppgi passord for å starte installasjonen
    Bilde som viser eksempel på å oppgi passord for å installere programvaren
  9. Innlastingsskjermbilde som viser en fremdriftslinje.
    Figur : Bilde som viser eksempel på å kjøre pakkeskript
  10. Når det er fullført, klikker du på Close (Lukk) for å fullføre.
    Figur : Eksempel på fullført installasjon
    Bilde som viser fullført installasjon og vellykket tilkobling
  11. Gå til Systemvalg for å kontrollere om installasjonen var vellykket.
    Figur : Eksempel på å åpne Systemvalg
    Bilde som viser eksempel på å åpne Systemvalg
  12. Klikk på Utskrift og skanning.
    Figur : Eksempel på Systemvalg og Utskrift og skanning
    Bilde som viser eksempel på å klikke på Utskrift og skanning i Systeminnstillinger
  13. Den ønskede skriveren vises i skriverlisten.
    Figur : Eksempel på skriverliste i Utskrift og skanning
    Bilde som viser dialogboksen Utskrift og skanning med skriverlisten