Samsung-laserskrivere - Feilmeldingen IP Conflict (IP-konflikt)

Feilmeldingen IP Conflict (IP-konflikt) vises når IP-adressen som er tilordnet skriveren, allerede har blitt tildelt en annen enhet på nettverket.
merknad:
Noen andre på samme nettverk kan nylig ha fått tilordnet en statisk IP-adresse for en annen enhet, selv om den allerede var knyttet til din skriver.
For å løse feilmeldingen om IP-konflikt må en av enhetene få tilordnet en annen IP-adresse.
Følg denne fremgangsmåten for å tilordne skriveren en annen IP-adresse: