Samsung-laserskrivere - Tilkoblingsfeil når du kobler til SMTP-serveren

En tilkoblingsfeil vises når skriveren har blitt konfigurert i SyncThru og ikke er i stand til å koble til SMTP-serveren.
Prøv følgende for å løse feilmeldingen om servertilkoblingsfeil:
  1. Kontroller serverinnstillingene og at SMTP-serveradministratoren ikke har endret adressen.
    Figur : Kontroller serverinnstillingene
  2. Ping SMTP-serveradressen og kontroller at den kan nås fra skriverens nettverk.
      merknad:
    Følg denne fremgangsmåten for å pinge SMTP-serveren:
    • Klikk på Start, og velg deretter Kjør.
    • Skriv inn CMD for å åpne ledeteksten.
    • Skriv inn PING og deretter ønsket SMTP-serveradresse.
      Figur : Skriv inn ønsket SMTP-serveradresse
    • Klikk på Enter for å se resultatene.
      Figur : Resultatene for SMTP-serveradressen vises
    • Hvis pinging mislyktes, kan du gå til trinn 3 (nedenfor).
  3. Kjør en utskriftsjobb for å kontrollere at skriveren fremdeles er koblet til nettverket.
Hvis skriveren ikke er koblet til nettverket, kan du gå til https://support.hp.com for informasjon og hjelp med nettverkstilkoblinger.
Hvis nettverket er ordentlig tilkoblet og riktig SMTP-serveradresse er angitt, kontakter du e-postleverandøren du bruker dersom tilkoblingsfeilen vedvarer.