Samsung C1860FW-laserskriver - Kan jeg skanne til Mac fra kontrollpanelet på skriveren?

Ja, du kan skanne ved hjelp av kontrollpanelet på skriveren til en datamaskin med Mac OS X. Det følgende må lastes ned før du konfigurerer skannefunksjonen:
Skriverdriver
Skannerdriver
Easy Printer Manager
  merknad:
Start det nettbaserte installasjonsprogrammet for Samsung-skriveren for å laste ned alle filene ovenfor. LÆR MER
Aktivere skanning
Slik aktiverer du skanning til Mac:
  1. Åpne Easy Printer Manager.
  2. Velg skriveren hvis den ikke allerede er valgt, og klikk deretter på Scan To PC Settings (Skann til PC-innstillinger).
  3. Velg alternativet Enable Scanning to Device (Aktiver skanning til enheten).
  4. Trykk på Save (Lagre) for å lagre innstillingen.
Bruk kontrollpanelet på skriveren
  1. Trykk på Scan-knappen (Skann).
  2. Velg Scan to PC (Skann til PC), og trykk deretter på OK.
  3. Gjør ett av følgende, avhengig av hvordan skanneren er koblet til Mac-maskinen:
    • Lokal PC – Skriveren er tilkoblet Mac-maskinen med en USB-kabel.
    • Nettverks-PC – Skriveren er koblet til samme nettverk som Mac-maskinen.
        merknad:
      Hvis en nettverks-PC er valgt, velger du datamaskinen basert på den tilordnede ID-en i Easy Printer manager.
    Skanning begynner og sender til Scann-mappen (Skann) i Easy Printer Manager.