Samsung laserskrivere - Feilsøke nettverkstilkobling på Mac

Oversikt
Det kan være flere grunner til at en skriver ikke kan koble seg til et nettverk, eller at en datamaskin ikke viser en skriver via nettverket.
Bruk dette dokumentet til å feilsøke nettverksproblemer for en Samsung-skriver eller en flerfunksjonsskriver som er koblet til en Mac.
Sjekkliste for grunnleggende feilsøking av trådløs nettverkstilkobling
Kontroller om konfigurasjonen av den trådløse tilkoblingen oppfyller følgende krav:
  • Skriveren og datamaskinen er koblet til samme nettverk.
  • Det riktige passordet skrives inn når du blir bedt om å angi en sikkerhetsnøkkel for nettverket.
  • Plasser ruteren nærmere skriveren, slik at det er nettverkstilkobling (trådløst signal) mellom ruteren eller tilgangspunktet og skriveren.
      merknad:
    Samsung-skrivere støtter bare en trådløs ruter som har et nettverksfrekvenssignal på 2,4 GHz.
  • Skriveren er konfigurert med en statisk IP-adresse på nettverket.
    Du finner instruksjoner for å tilordne en statisk IP-adresse ved å se Veiledning for feilsøking og gå til Slik tilordner du en statisk IP-adresse til skriveren i Nettverk-delen.
      merknad:
    En IP-adresse på 169.254.xxx.xx indikerer at skriveren ikke er koblet til et nettverk, at den har mistet tilkoblingen til nettverket, eller at nettverket ikke har noen DHCP-server. Hvis denne IP-adressen ble tilknyttet skriveren manuelt, er det kanskje ikke et problem med skriveren. Prøv å bruke 192.168.xxx.xxx som IP-adresse.
  merknad:
Hvis en feilmelding om WLAN-støtte vises, kontrollerer du at det ikke er noen utskriftsjobber i utskriftskøen under den første konfigurasjonen av den trådløse nettverksforbindelsen. Slå på skriveren, vent ett minutt, og kontroller om det trådløse signalet er slått på.
Velg en av de egnede koblingene for å feilsøke følgende problemer: