Samsung-laserskrivere - Problem med papir og fastkjørt papir

Når en skriver med en LCD- eller berøringsskjerm har fastkjørt papir, vises en feilkode. Dette betyr at første trinn av feilsøkingen av fastkjørt papir er å fastslå hvilken feilkode for fastkjørt papir skriveren viser. Dette sier hvor i skriveren papiret har kjørt seg fast. Se listen over feilkoder på slutten av dette dokumentet.
  merknad:
Feil papirvekt eller papirtype er den vanligste årsaken til fastkjørt papir. Når du fjerner fastkjørt papir og det umiddelbare problemet er løst, må du kontrollere at papirtypen er riktig for å unngå at papiret kjører seg fast igjen. Kontroller det følgende:
  • At utskriftsmediet (papirtypen) som brukes, oppfyller skriverens spesifikasjoner for utskriftsmedier. Disse spesifikasjonen for utskriftsmedier finner du i brukerhåndboken. Hvis du vil finne ut hvilke papirtyper skriveren støtter, kan du søke i brukerhåndboken etter spesifikasjoner for utskriftsmedier. Hvis du vil ha instruksjoner om hvordan du søker i brukerhåndboken, kan du se Slik finner du ut hvilke papirtyper skriveren din støtter.
  • Papirtypen er angitt riktig på skriveren.
  merknad:
Hvis informasjonen i følgende liste ikke løser papirstoppen eller skriveren rapporterer om fastkjørt papir når det ikke er papir i den, er det andre årsaker som for eksempel skadde sensorer eller problemer med logikkortet. I så fall kan du gå til support.hp.com for ytterligere støtte.
Emneliste:
  • Fastkjørt papir i skuffen (Papirstopp 0)
  • Fastkjørt papir i skuffen (Papirstopp 1)
  • Fastkjørt papir i skuffen (Papirstopp 2)
  • Dokumentstopp eller fastkjørt papir
  • Fastkjørt papir ved tosidig utskrift
  • En side er for stor
  • Tomt for papir
  • Feil papir i skuffen
  • Papiret mitt har smeltet inne i skriveren
  • "M2-1317” – Papirfeil
  • Tomt for papir i den manuelle materen eller flerfunksjonsmateren
  • Papiret mates feil
  • Papiret mates ikke ordentlig
  • Sensor for full utskuff
  • Papirvekt forklart
Hvis skriveren fortsatt viser feilen etter at du har fullført de foregående trinnene, kan du gå til support.hp.com for å få hjelp.