Samsung laserskrivere - slik skanner du med Samsung Mobile Print-appen

Før du starter
  merknad:
Dette programmet vil bare skanne med spesifikke Samsung-skrivere. Se appbeskrivelsen i Play Store eller App Store for en oppdatert liste over støttede skrivere.
Du kan skanne direkte til din smarttelefon med Samsung Mobile Print-appen.
Før du starter, kontroller følgende:
  • Samsung Mobile Print-appen må være installert på din smarttelefon.
  • Smarttelefonen er koblet til samme Wi-Fi-nettverk som skriveren, eller koblet til skriveren gjennom Wi-Fi Direct.
  • Skriveren må allerede være valgt på Samsung Mobile Print-appen.
Skanne ved hjelp av Samsung Mobile Print
  1. Trykk på Samsung Mobile Print-appen for å åpne den.
  2. Trykk på Skann øverst på skjermen.
      merknad:
    Hvis en skriver ikke allerede er valgt og koblet til, ber Samsung Mobile Print-appen deg om å velge en skriver fra en liste over skrivere som for øyeblikket er koblet til samme Wi-Fi-nettverk som smarttelefonen din. Hvis ingen skrivere vises i listen, er enten skriveren eller smarttelefonen ikke koblet til Wi-Fi-nettverket.
  3. På denne skjermen kan du endre alternativene for skanneinnstillinger som papirstørrelse, farge/gråtoner, bildeoppløsning, planskanner/ADF (automatisk dokumentmater for skrivere som har det), og filformat (JPEG, PNG, eller PDF).
  4. Trykk Forhåndsvisning for å se hvordan skanningen vil se ut, eller Skann for å skanne. Skanneren bruker noen få sekunder på å skanne dokumentet eller bildet.
  5. Trykk på Ja for å skanne flere sider, eller Nei hvis du er ferdig med å skanne.
  6. Skanningen er fullført, og vil lagres i galleriet på smarttelefonen (vanligvis under en mappe som er merket "Skanninger"). Hvis du trykker på Send, vil du få forskjellige alternativer for å sende skanningen, for eksempel e-post, tekstmelding, Dropbox og Google Drive.