Samsung laserskrivere - enheten min gjenkjenner ikke fingeravtrykket for bekreftelse

1. Tips
Her er noen tips for å sikre at fingeravtrykk gjenkjennes hele tiden:
  • Fingeravtrykksleseren er følsom for fuktighet. Kontroller at både enheten og fingeren er tørr når du prøver å skanne fingeravtrykket ditt.
  • Fingeren bør dekke på hjem-tasten helt for en nøyaktig avlesning.
  • Hvis du bruker et etui eller en skjermbeskytter, kontroller at den ikke dekker hjem-tasten.
  • Fingeravtrykksleseren kan noen ganger bli skitten ved vanlig bruk. Bruk en ren, lofri klut til å tørke uønskede smusspartikler forsiktig bort.
  • Skanne ved flere fingeravtrykksvinkler mens du holder enheten i forskjellige posisjoner for høyere nøyaktighet.
Hvis du ikke kan bekrefte identiteten din ved hjelp av fingeravtrykket ditt, følger du fremgangsmåten nedenfor for å feilsøke.
2. Start enheten på nytt
Hvis du ikke har gjort det allerede, kan du slå mobilenheten av og så på, og deretter prøve å verifisere din identitet med fingeravtrykk.
3. Fjern og legg nytt fingeravtrykk
Hvis du ikke kan bruke fingeravtrykk når du bruker Samsung Pay, kan det være nødvendig å fjerne fingeravtrykket og legge det til igjen.
  1. Trykk på Apper på startskjermbildet.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Låseskjerm og sikkerhet.
  4. Trykk på Fingeravtrykk.
  5. Angi reservepassord eller PIN-kode, og trykk på NESTE.
  6. Trykk og hold inne Fingeravtrykk 1.
  7. Trykk på FJERN.
  8. Trykk på FJERN for å bekrefte.
  9. Trykk på Legg til fingeravtrykk.
  10. Plasser fingeren på hjem-tasten, og løft den når du føler en vibrasjon. Gjenta til du har kommet til 100 %. For å sikre at hele fingeravtrykket blir registrert flytter du fingeren litt hver gang du trykker på tasten, og dekker hele tasten med fingeren.
4. Legge til andre fingeravtrykk
  merknad:
For større nøyaktighet kan du legge til det samme fingeravtrykket ved hjelp av andre vinkler mens du holder enheten i hånden.
Du kan registrere ytterligere tre fingeravtrykk på mobilenheten. Hvert registrert fingeravtrykk kan brukes til å utføre en betaling med Samsung Pay.
  1. Trykk på Apper på startskjermbildet.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Låseskjerm og sikkerhet.
  4. Trykk på Fingeravtrykk.
  5. Angi reservepassord eller PIN-kode, og trykk på NESTE.
  6. Trykk på Legg til fingeravtrykk.
  7. Plasser fingeren på hjem-tasten, og løft den når du føler en vibrasjon. Gjenta til du har kommet til 100 %. For å sikre at hele fingeravtrykket blir registrert flytter du fingeren litt hver gang du trykker på tasten, og dekker hele tasten med fingeren.
  8. Gjenta trinnene for å legge til en annet fingeravtrykk.
5. Kontakt oss
Hvis du fortsatt har problemer med fingeravtrykksensoren, kan du kontakte oss ved hjelp av alternativene nedenfor.
Du kan også kontakte oss fra Samsung Pay.
  1. Trykk på Apper på startskjermbildet.
  2. Trykk på Samsung Pay.
  3. Velg MER.
  4. Trykk på Hjelp.
  5. Trykk på Kontakt oss for å sende en e-post.