HP LaserJet Enterprise M607, M608, M609 - 13.B2, 13.B9 fastkjørt papir i bakdeksel og varmeelementområdet

13.B2, 13.B9 fastkjørt papir i bakdeksel og varmeelementområdet
Følg denne fremgangsmåten for å fjerne fastkjørt papir i bakdekselet og varmeelementområdet. Når det oppstår papirstopp, viser kontrollpanelet en av følgende meldinger og en animasjon som bidrar til å løse opp papirstoppen.
  • 13.B2. XX papirstopp i <deksel eller luke>
  • 13.B9.XX papirstopp i varmeelement
  forsiktig:
Varmeelementet er varmt mens skriveren er i bruk. Vent til varmeelementet er avkjølt før du fjerner fastkjørt papir.
  1. Åpne bakdekselet.
    Figur : Åpne bakdekselet.
  2. Fjern alt fastkjørt papir.
    Figur : Fjern det fastkjørte papiret
  3. Fjern varmeelementet ved å ta tak i to sidelåsene og dra varmeelementet rett ut av skriveren.
    FORSIKTIG: Varmeelementet kan være varmt mens skriveren er i bruk. Vent til varmeelementet er avkjølt før du tar på det.
    Figur : Fjern varmeelementet
  4. Fjern alt fastkjørt papir fra varmeelementåpningen.
    Figur : Fjern alt fastkjørt papir
  5. Sett inn varmeelementet på nytt.
    Figur : Sett inn varmeelementet på nytt
  6. Lukk bakdekselet.
    Figur : Lukk bakdekselet.