HP LaserJet Enterprise M607, M608, M609 - 13.A2, 13.A3, 13.A4, 13.A5 fastkjørt papir i skuff 2, skuff 3, skuff 4, skuff 5

13.A2, 13.A3, 13.A4, 13.A5 fastkjørt papir i skuff 2, skuff 3, skuff 4, skuff 5
Følgende fremgangsmåte beskriver hvordan du fjerner fastkjørt papir i skuff 2, 3, 4 eller 5. Når det oppstår papirstopp, viser kontrollpanelet en av følgende meldinger og en animasjon som bidrar til å løse opp papirstoppen.
  • 13.A2.XX papirstopp i skuff 2
  • 13.A3.XX papirstopp i skuff 3
  • 13.A4.XX papirstopp i skuff 4
  • 13.A5.XX papirstopp i skuff 5
  merknad:
Følgende fremgangsmåte viser skuff 2. Metoden for å fjerne fastkjørt papir er den samme i skuff 3, 4 og 5.
  1. Dra skuffen helt ut av skriveren ved å dra og løfte den litt opp.
    Figur : Ta ut skuffen
  2. Fjern eventuelt fastkjørt eller ødelagt papir.
    Figur : Fjern det fastkjørte papiret
  3. Fyll og lukk skuffen.
    Figur : Lukk skuffen
  4. Åpne bakdekselet.
    Figur : Åpne bakdekselet.
  5. Fjern alt fastkjørt papir.
    Figur : Fjern det fastkjørte papiret
  6. Fjern varmeelementet ved å ta tak i to sidelåsene og dra varmeelementet rett ut av skriveren.
    FORSIKTIG: Varmeelementet kan være varmt mens skriveren er i bruk. Vent til varmeelementet er avkjølt før du tar på det.
    Figur : Fjern varmeelementet
  7. Fjern alt fastkjørt papir fra varmeelementåpningen.
    Figur : Fjern alt fastkjørt papir
  8. Sett inn varmeelementet på nytt.
    Figur : Sett inn varmeelementet på nytt
  9. Lukk bakdekselet.
    Figur : Lukk bakdekselet.