HP Laserjet Enterprise M631-M633, HP LaserJet Managed E62555-E62575, E62655-E62675 - Fjerne fastkjørt papir i høyre deksel og varmeelementområdet - 13.B9, 13.B2, 13.FF

Fjerne fastkjørt papir i høyre deksel og varmeelementområdet – 13.B9, 13.B2, 13.FF

Følg denne fremgangsmåten for å fjerne fastkjørt papir i dekselet på høyre side, tosidigenheten og varmeelementområdet. Når det oppstår papirstopp, viser kontrollpanelet en av følgende meldinger og en animasjon som bidrar til å løse opp papirstoppen.
  • 13.B2. XX papirstopp i <deksel eller luke>
  • 13.B9.XX papirstopp i varmeelement
  • 13.FF.EE papirstopp, åpent deksel
  forsiktig:
Varmeelementet er varmt mens skriveren er i bruk. Vent til varmeelementet er avkjølt før du fjerner fastkjørt papir.
  1. Åpne høyre deksel.
    Figur : Åpne høyre deksel
  2. Fjern alt fastkjørt papir.
    Figur : Fjern det fastkjørte papiret
  3. Fjern varmeelementet ved å ta tak i to sidelåsene og dra varmeelementet rett ut av skriveren.
      forsiktig:
    Varmeelementet kan være varmt mens skriveren er i bruk. Vent til varmeelementet er avkjølt før du håndterer det.
    Figur : Fjern varmeelementet
  4. Fjern alt fastkjørt papir fra varmeelementåpningen.
    Figur : Fjern alt fastkjørt papir
  5. Sett inn varmeelementet på nytt.
    Figur : Sett inn varmeelementet på nytt
  6. Lukk det høyre dekselet.
    Figur : Lukk høyre deksel