Samsung laserskrivere - Hvordan resirkulerer jeg gamle tonerkassetter?

Du kan bidra til å beskytte miljøet ved å resirkulere tonerkassetten i stedet for å kaste den. HP tilbyr mange kostnadsfrie og praktiske måter å resirkulere gamle eller brukte tonerkassetter på. HP Planet Partners-programmet er HPs resirkuleringsprogram for datautstyr og utskriftsrekvisita.

Hvordan fungerer det?

Figur : Tonerkassett
Gjør følgende for å begynne å resirkulere gamle kassetter:
  1. Bla nedover siden, og på fanen Resirkuler velger du land/region fra rullegardinlisten Velg land/region.
  2. Klikk på HP-blekk eller tonerkassetter.
  3. På siden Resirkulering av HP-rekvisita kan du bruke én av følgende metoder for å resirkulere den gamle kassetten:
    • Metode én: Lever den inn
      Klikk på Lever den inn for å se på HPs autoriserte innsamlingssteder der du kan levere inn tomme eller tomme kassetter.
      • Staples
      • Office Depot
      • Walmart
      • Best Buy
    • Metode to: Send den inn
      Klikk på Send til HP for å skrive ut eller bestille frankerte transportmaterialer, eller be om pallehenting for å returnere skriverrekvisita.
      1. Velg typen rekvisita du leverer fra rullegardinlisten.
      2. Velg antall rekvisita som skal returneres.
      3. Angi antall konvolutter eller esker som kreves for å returnere kassettene.
      4. Klikk på Bestill.
      5. I delen Kontaktinformasjon skriver du inn den nødvendige informasjonen, og deretter klikker du på Send.
    merknad:
    Sørg for å lese Pakkeinstruksjonene som finnes i Fremhevede ressurser-delen.