Samsung Office laserskrivere - problemer med utskriftskvaliteten

merknad:
Hvis problemet omfatter feil på siden (striper, flekker, osv), og det bare skjer under skanning/kopiering, men IKKE under utskrift, kan du se Feil (striper, flekker, osv) på siden under skanning/kopiering, men ikke under utskrift, for feilsøking av skanning og kopiering først.
Bildene nedenfor viser problemer med utskriftskvaliteten. Finn og velg utskriftskvalitetsproblemet ved å vise og klikke på følgende koblinger.
Disse betingelsene er beskrevet i følgende artikler. Velg en artikkel som best beskriver det aktuelle problemet.